Life

Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie. Unde a avut loc și cum a reacționat Ana Maria Pop

Daniel Pavel, gazda de la Survivor, i-a cerut mâna iubitei sale. În ce zonă se aflau cei doi și ce răspuns a oferit Ana Maria Pop.
16.10.2023 | 18:25
Daniel Pavel sia cerut iubita in casatorie Unde a avut loc si cum a reactionat Ana Maria Pop
Daniel Pavel i-a cerut mâna iubitei sale. În ce zonă se aflau cei doi și ce răspuns a oferit Ana Maria Pop. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator de la Pro TV și-a cerut iubita în căsătorie. Unde a avut loc și cum a reacționat tânăra alături de care vrea să-și petreacă totul restul vieții sale. Vedeta a gândit totul în urmă cu mai bine de 5 luni.

Daniel Pavel i-a cerut mâna iubitei sale. În ce zonă se aflau cei doi și ce răspuns a oferit Ana Maria Pop

Daniel Pavel i-a cerut mâna iubitei sale. În ce zonă se aflau cei doi și ce răspuns a oferit Ana Maria Pop cu care are o relație sentimentală de mai multă vreme. Îndrăgostiții se bucurau de o plimbare pe lacul Herăstrău din București.

ADVERTISEMENT

După numai câteva minute actrița a început să urmărească un Consiliu de la Survivor România, dar nici prin gând nu-i trecea ce avea să urmeze. În urmă cu 5 luni prezentatorul a făcut o filmare în care o cere de soție pe frumoasa șatenă.

„O scot la o plimbare de toamnă, neobișnuită tocmai prin firescul ei – barcă, pe un lac bucureștean de octombrie, noi care n-am stat în oraș o săptămână legată din ianuarie. Dau la rame deh, marinarul e om și el. 

ADVERTISEMENT

La momentul oportun cap compas cu relevment tribord la locul primei noastre întâlniri și scot cartoanele scrise în consiliu, în Dominicană…. Până să realizeze Anuța mea ce voiaj se pregătește, deja are Cercul Iubirii pe deget.

Ăsta a fost planul meu. Cum l-am implementat voi să-mi spuneți”, a scris Daniel Pavel pe Instagram. Ana Maria Pop a venit ulterior cu partea sa de poveste, precizând că nu se aștepta să primească inelul de logodnă.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel și Ana Maria Pop, planuri de căsătorie

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au planuri de căsătorie de mai multe vreme și sunt șanse mari să se concretizeze mai repede decât ar crede fanii, mai ales că vedeta a fost cerută de soție. Tânăra nu se aștepta să fie atât de frumos momentul de pe lac.

Actrița este recunoscătoare pentru cuvintele și emoția pe care i le-a transmis prezentatorul de la Survivor România. Nu a ezitat și a răspuns „Da” fără să stea pe gânduri, iubirea dintre ei fiind una extrem de puternică.

ADVERTISEMENT

„De iubire, nu mai zic. Se vede și e a noastră. Greu de redat în cuvinte. Vouă, celor cu care împărtășim această bucurie, să vi se întoarcă gândurile înmiit!”, a notat la rândul ei iubita lui Daniel Pavel, pe social media.

Cât despre inelul de logodnă moderatorul de la Survivor România „a complotat” cu o persoană apropiată Anei Maria Pop. Bijuteria este un inel cu diamant, o piatră care pare destul de mare din imaginile din mediul online.

ADVERTISEMENT