Life

Daniel Pavel, pregătiri intense pentru nunta cu Ana Maria Pop: ”Păstrăm această datină”

Daniel Pavel, în toi cu desfășurarea ceremoniei cu Ana Maria Pop. De ce obicei va ține cont prezentatorul de la Survivor.
03.12.2023 | 17:51
Daniel Pavel pregatiri intense pentru nunta cu Ana Maria Pop Pastram aceasta datina
Daniel Pavel, în toi cu desfășurarea ceremoniei cu Ana Maria Pop. De ce obicei va ține cont prezentatorul de la Survivor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, pregătiri intense pentru nunta cu Ana Maria Pop. Vedeta de la Pro TV a mărturisit că va ține cont de o datină păstrată de foarte multe cupluri în ziua în care aleg să meargă la altar pentru a-și jura credință veșnică.

Daniel Pavel, în toi cu desfășurarea ceremoniei cu Ana Maria Pop. De ce obicei va ține cont prezentatorul de la Survivor

Daniel Pavel este în toi cu desfășurarea ceremoniei cu Ana Maria Pop. De ce obicei va ține cont prezentatorul de la Survivor România. Jurnalistul și partenera sa de viață urmează să își unească destinele în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil marele eveniment va avea loc anul următor, însă totul este ținut secret de cei doi. Pe de altă parte, frumoasa șatenă a dezvăluit că una dintre cele 3 rochii de mireasă este aproape gata, însă moderatorul nu le va vedea pe niciuna.

„Rochia este imediat, la prima probă și cred că sunt trei rochii. Daniel nu va vedea nicio rochie, până nu mă va vedea în fața Stării Civile și apoi a altarului”, a declarat Ana Maria Pop, într-un interviu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

„Păstrăm această datină. Iar eu o să port un costum bărbătesc, normal, clasic, din epoca modernă. Focusul este pe mireasă. Ea va fi picată din cer. Una la părinți și mândră-n toate cele”, a completat Daniel Pavel pentru aceeași sursă.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop, detalii despre nuntă

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au oferit foarte puține detalii despre nuntă. Au vrut să se știe că se va desfășura în București și că băiatul prezentatorului de la Survivor România urmează să fie cavaler de onoare.

ADVERTISEMENT

Cei doi au dat de înțeles că tânărul nu le-a oferit un răspuns concret pentru că evenimentul va avea loc în sesiune. Asta înseamnă că moderatorul de la Pro TV și logodnica sa au ales să facă cununia undeva la finalul lunii ianuarie.

Totodată, ceremonia poate avea loc și în prima parte a lunii februarie pentru că studenții au vacanță după susținerea examenelor. Toate pregătirile sunt aproape gata, mai ales că vedetele au ales și părinții spirituali.

ADVERTISEMENT

Nașii nu sunt persoane publice. Daniel Pavel și Ana Maria Pop au mai dezvăluit că vor avea două perechi de nași. Locația a fost aleasă, dar, de asemenea, îndrăgostiții au ales să o țină numai pentru ei, deocamdată.

ADVERTISEMENT