Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bombă la Botoșani. În week-end se decide noul antrenor. Iftime: „Marco Simone e pe listă!” Exclusiv

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, anunță că pe lista antrenorilor care ar putea prelua echipa se află faimosul Marco Simone, fost jucător la AC Milan.
01.12.2023 | 11:49
Bomba la Botosani In weekend se decide noul antrenor Iftime Marco Simone e pe lista Exclusiv
Bombă la Botoșani. În week-end se decide noul antrenor. Iftime: „Marco Simone e pe listă!” Exclusiv
ADVERTISEMENT

Informația a fost confirmată în direct la FANATIK SUPERLIGA, în exclusivitate. Valeriu Iftime nu este un patron fericit, pentru că echipa sa e ultima în clasament, însă vrea să remedieze această situație rapid, prin aducerea unui antrenor bun.

Marco Simone, pe lista de antrenori de la FC Botoșani

”Avem antrenor, la meciul ăsta stă Andrei Patache, apoi vom avea antrenor. Va avea antrenor licență PRO. Avem trei candidați, unul dintre ei a antrenat în Liga 1. Este un străin extraordinar, am o ofertă extraordinară, dacă o spun acum înroșesc ziarele.

ADVERTISEMENT

Da, există discuția asta (n.r. cu Marco Simone) și aș putea să primesc un răspuns duminică, spre seară, legat de șansă. Nu mă așteptam să știți, dar la cât sunteți voi de informați. Presa mă informează mai bine decât mă informează structurile mele de ajutor”, a transmis Valeriu Iftime în direct la FANATIK SUPERLIGA.

”Deci, din etapa următoarea Botoșaniul va avea antrenor. Ați discutat cu Liviu Ciobotariu?”, a întrebat și Cristi Coste, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Nu am discutat, am vorbit acum multă vreme, i-am întrebat ce face, în fine. Nu am avut o discuție foarte aplicată, dar am întrebat.

ADVERTISEMENT

E amuzant pentru unii care ne privesc de sus, soluția trebuie să se vadă doar în joc și rezultate. Totul e la noi, la echipă. Ceva n-a funcționat, aproape deloc. Foarte puține lucruri sunt ok”, a fost răspunsul lui Iftime.

”Patache știe că e ultimul lui meci la Botoșani? Va rămâne secund?”, a completat Cristi Coste. ” Știe, subiectul ăsta cum facem, cum ne organizăm pentru ultimul meci. 100% va rămâne secundul noului antrenor, o să fie un tip tânăr, cu licență PRO. Care nu a mai antrenat la Liga 1”, a replicat Iftime.

ADVERTISEMENT

În discuție a intervenit Robert Niță: ”Nici pe Croitoru nu paria nimeni, când dumneavoastră ați avut încredere, Patache la fel. Domnul Iftime e într-o situație delicată, ca să nu cântărească foarte bine”. Așadar, noul antrenor al Botoșaniului va fi anunțat luni.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Bombă la Botoșani - antrenorul ales de Iftime

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Pensionare anticipată în 2024. Condițiile de retragere înainte de vreme
Pensionare anticipată în 2024. Condițiile de retragere înainte de vreme
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni