Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali dezvăluie de ce nu se duce pe stadion cu CFR Cluj să sărbătorească titlul: „Nu mai are rost”

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care nu se va duce sărbătorească titlul cu FCSB pe stadion la meciul cu CFR Cluj.
27.04.2024 | 19:48
Gigi Becali dezvaluie de ce nu se duce pe stadion cu CFR Cluj sa sarbatoreasca titlul Nu mai are rost
Motivul pentru car Gigi Becali nu va merge să sărbătorească titlul cu FCSB. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

“Roș-albaștrii” au nevoie de un punct pentru a deveni campioni matematic în acest sezon. FCSB va putea să sărbătorească titlul la meciul cu CFR Cluj din penultima etapă, moment la care Gigi Becali a anunțat că nu va fi prezent.

Gigi Becali dezvăluie de ce nu se duce pe stadion cu CFR Cluj să sărbătorească titlul: “Nu mai are rost”

Gigi Becali susține că nu va merge să sărbătorească titlul cu FCSB la meciul cu CFR Cluj și nu va fi prezent nici la duelul cu Farul, deoarece nu crede că mai are rost. Liderul SuperLigii este ca și campioană, iar miza nu mai există, lucru care nu îl mai entuziasmează pe finanțator.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali își susține punctul de vedere și explică faptul că va reveni pe stadion cu o singură condiție. Patronul celor de la FCSB a explicat că se va întoarce pe Arena Națională doar dacă echipa va juca în Champions League.

“Numai așa, atât. Merg pe stadion doar dacă jucăm în Champions League. Mă gândeam să mă duc mâine ca să-i și anunț (n.r. la meciul cu Farul).

ADVERTISEMENT

Dar nu cred că mai au ei nevoie. Dacă mai aveau nevoie doar de o victorie, să zicem că era vorba de o emoție. Dar când e vorba doar de un punct, un egal, nu mai ai emoții, joci cu toată dezinvoltura și zburzi pe teren.

Nu are rost să mai merg (n.r. la meciul cu CFR Cluj). Mai bine stau acasă. Ce rost are? După e nebunia aia de după meci cu lumea. Și eu nu prea mai suport gălăgia.

ADVERTISEMENT

Lumea mă așteaptă, da. Dar ne vedem când o să fim în Liga Campionilor”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Potrivit surselor FANATIK, la meciul cu Farul Constanța de sâmbătă, 27 aprilie, unde FCSB ar putea să devină matematic campioană, vor fi prezenți în jur de 30.000 – 35.000 de suporteri ai “roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Becali anunță ce se întâmplă cu Florinel Coman

Gigi Becali a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, conform căreia Florinel Coman are șanse mici să joace în duelul FCSB – Farul.

“A făcut analizele, are o chestiune minoră. Mâine nu cred că joacă. Dar el vrea să câștigăm toate meciurile. Când a auzit că am zis eu că vrea să evaluăm copiii. El a zis ‘Nu, nea Gigi! Eu vreau să devin golgheter și să câștigăm toate meciurile’.

Și în plus dacă domnul să fim campioni, eu le garantez celorlalte echipe că va fi o luptă dreaptă. Dacă vor intra 2 copii cu Craiova, vor intra și cu CFR. Cu Rapid, nu. Cu Rapid va fi cea mai super selectă echipă.

Orice ar fi, în Giulești e ambiția suporterilor, nu mai depinde de mine. După mine era luptă dreaptă, cu toți la fel. Dar nu pot. Pentru că e ambiția suporterilor”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Motivul pentru car Gigi Becali nu va merge să sărbătorească titlul cu FCSB

ADVERTISEMENT