Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie, convins că Marijana poate face miracole cu Florinel Coman: ”După o ședință de 45 de minute cu ea, alergam pe acolo”. Exclusiv

Florinel Coman va merge la Marijana Kovacevic pentru a scăpa de accidentare și Adi Ilie a spus la FANATIK SUPERLIGA că starul lui FCSB va fi refăcut imediat.
27.04.2024 | 20:02
Adi Ilie convins ca Marijana poate face miracole cu Florinel Coman Dupa o sedinta de 45 de minute cu ea alergam pe acolo Exclusiv
Florinel Coman va merge la Marijana Kovacevic pentru a scăpa de accidentare și Adi Ilie a spus la FANATIK SUPERLIGA că starul lui FCSB va fi refăcut imediat. Sursă foto: Răzvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că atacantul ”roș-albaștrilor” va apela la serviciile celebrei terapeute. Perla lui Gigi Becali va pleca la Belgrad luni, 29 aprilie, și va sta 4 zile în capitala Serbiei.

Adi Ilie crede că Marijana Kovacevic îl va vindeca pe Florinel Coman

Florinel Coman a acuzat probleme musculare în meciul cu Sepsi OSK și, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, absentează de la duelul cu Farul care poate consemna câștigarea matematic a titlului pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Prezent în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA înaintea partidei de pe Arena Națională, fostul mare internațional Adi Ilie este convins că Marijana Kovacevic va reuși să-l pună pe picioare pe Florinel Coman pentru duelul cu Universitatea Craiova, din etapa a 8-a a play-off-ului din SuperLiga.

”Am fost o singură dată la Marijana și m-a reparat miraculos. E din alt film. Nu puteam să merg și după o ședință de 45 de minute cu ea alergam pe acolo. Am întrebat-o dacă face și altceva, pe ligamente, pe oase, și mi-a zis că doar pe musculatură”, a declarat ”Cobra”.

ADVERTISEMENT

Întrebat de Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, dacă intervențiile nonconformistei terapeute sunt dureroase, Adi Ilie a negat acest lucru. ”Nu e dureros”, a spus fostul internațional.

Florinel Coman nu riscă să piardă Euro 2024

Mihai Stoica, președintele consiliului de administrație al FCSB, a vorbit despre posibilul diagnostic pentru accidentarea lui Coman și despre când ar putea să revină pe teren. ”L-am pierdut pe Coman. Este în RMN acum, e puțin cam devreme, dar este o leziune fibrilară 100%. Nu există risc pentru Euro, există risc pentru noi.

ADVERTISEMENT

Sperăm că leziunea, dacă există, să nu fie într-o zonă apropiată de tendon ca să poată interveni Marijana Kovacevic, iar etapa viitoare să poată juca. Dacă poate să intervină Marijana, poate merge la Belgrad”, a declarat Mihai Stoica, imediat după jocul de la Sfântu Gheorghe.

Mihai Stoica a dat asigurări că Edi Iordănescu se va putea baza pe Florinel Coman la Euro. ”Nu există niciun risc pentru Euro dacă intervine Marijana. Intervenția ei nu are nicio contraindicație. Dacă ea intervine, nu este predispus la recidivă.

ADVERTISEMENT

Este aceeași procedură, însă ea are un gel care conduce curentul mult mai bine, de aceea se reface mai repede. Chiar și fără intervenția Marianei, tot nu este în pericol pentru Euro. Leziunea nu este gravă. El s-a oprit, nu a vrut să riște. Trebuie să fie ceva mic, o contractură sau o întindere mică”, a mai spus oficialul FCSB.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,95 este cota pentru „1 solist și sub 3,5 goluri” la meciul FCSB - Farul