Life

Bomba momentului: PRO TV face Survivor România All Stars 2024! Avem lista concurenților

FANATIK detonează cel mai mare secret din televiziune al momentului! PRO TV pregătește mult așteptata ediție Survivor România All Stars!
10.10.2023 | 15:16
Bomba momentului PRO TV face Survivor Romania All Stars 2024 Avem lista concurentilor
Survivor România All Stars începe la anul. Cine concurează. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

PRO TV turează motoarele pentru Survivor All Stars, un show al supraviețuirii în care concurenți vor fi cei mai buni participanți din toate sezoanele emisiunii de până acum! FANATIK are detalii în exclusivitate și vă oferă și numele celor care intră din nou, pe trasee, în nemiloasa junglă dominicană!

Survivor România All Stars, oficial, în 2024 pe micile ecrane! Distribuția de la PRO TV

Așteptarea a luat sfârșit pentru toți cei care visau la ediția Survivor All Stars! După patru sezoane pline de adrenalină, în care telespectatorii au trăit emoții la cote maxime, vă putem confirma cea mai așteptată veste! Da, Survivor All Stars se ”coace”! Și se ”coace” bine, căci faimoșii și războinicii care reintră în luptă pentru a-și dovedi supremația sunt unul și unul!

ADVERTISEMENT

I-ați admirat, i-ați contestat, v-au emoționat ori v-au distrat – așa putem descrie din start castingul pentru ediția cu cei mai buni participanți din cele patru sezoane.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, plecarea spre Dominicană se va face chiar la începutul anului ce vine. Mai exact, chiar pe 1 ianuarie 2024! Lista e deja făcută! Din ea fac parte nume care, puse laolaltă, pot fi descrise printr-un singur cuvânt: scântei!

ADVERTISEMENT

După cum FANATIK a aflat în premieră, la Survivor All Stars vor reveni Jador, Culiță Sterp, Zannidache, Cătălin Moroșanu, Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, Simona Hapciuc, Iancu Sterp, Mihai, băiatul lui Zmărăndescu, Alex Delea și Elena Ionescu!!!

Mihai și Cătălin Zmărăndescu, întâlnire de gradul zero în junglă

Acestea sunt o parte din numele pe care FANATIK vi le prezintă, în exclusivitate! După cum puteți vedea, lista e una destul de polemică. Avem, din start, câteva pietre tari. Puse la un loc, s-ar putea să nască zeci de zile de dezbateri fără oprire în mediul online.

ADVERTISEMENT

Concurenții care revin în competiția de la PRO TV au dovedit în sezoanele din care au făcut parte că știu ce înseamnă spiritul de supraviețuitor și mai ales ce înseamnă să facă show. Pe cine nu va suporta de data aceasta Tonciu? Care va deveni următorul mare rival al intransigentului Zanni?

Cum vor conviețui Mihai și tatăl său, Cătălin Zmărăndescu, aflați la cuțite? Vom asista la o împăcare între ei sau nu? Iată doar câteva întrebări pe care din start merită să le punem, ale căror răspunsuri le vom afla anul viitor!

ADVERTISEMENT

Primele două ediții Survivor au fost difuzate de Kanal D. Show-ul a fost câștigat, la postul turc, de Elena Ionescu, ex-solista trupei Mandinga, și Zannidache. Emisiunea s-a mutat la PRO TV, unde am putut vedea noi povești de supraviețuire de-a dreptul fascinante.

Survivor a lansat o serie de persoane publice

Al treilea sezon a fost adjudecat de războinicul Alex Delea, iar cel de-al patrulea, de Dan Ursa, tot din tabăra albastră. Survivor România a lansat, de-a lungul celor patru ediții, o serie de celebrități, mai ales din tabăra Războinicilor.

Printre numele care au căpătat o notorietate importantă în urma participării la Survivor se numără Alex Delea, Roxana Ghiță, Andrei Dascălu și Ionuț Popa sau Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT