Life

Cătălin Moroșanu, apariție surprinzătoare la Chefi la Cuțite. Puțini se așteptau să gătească acest preparat

Cătălin Moroșanu a avut o apariție surprinzătoare la emisiunea culinară, Chefi la Cuțite, de pe Antena 1. Ce a gătit sportivul
06.09.2023 | 00:17
Catalin Morosanu aparitie surprinzatoare la Chefi la Cutite Putini se asteptau sa gateasca acest preparat
Ce a gătit Cătălin Moroșanu la Chefi la Cuțite. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a fost apariția serii, în ediția de marți, a competiției culinare, ”Chefi la Cuțite”, de pe Antena 1. Emisiunea se află la sezonul cu numărul 12 și a pregătit noi surprize pentru telespectatori. Una dintre ele este Cătălin Moroșanu, care a uimit prin ceea ce a gătit.

Ce a gătit Cătălin Moroșanu la Chefi la Cuțite

Sportivul a pășit încrezător la ”Chefi la Cuțite”, mai ales că nimeni nu se aștepta ca el să ia parte la un show culinar, având în vedere că domeniul său de interes este sportul, nicidecum bucătăria. Totuși, fostul kickboxer a demonstrat că se pricepe și la gătit.

ADVERTISEMENT

”Ei habar n-au că eu acum sunt la regim! Pentru că am început să mă îngraș, iar băiatul trebuie să stea la regim”, a declarat Cătălin Moroșanu, în timp ce se concentra ca preparatul său să iasă cât mai savuros și să fie pe placul juraților.

Cătălin Moroșanu a preferat, însă, să nu se riște și a optat pentru o variantă mai simplă, salată dietetică asortată cu pâine cu usturoi. ”Poți să te mai lupți după ce mănânci salata asta?”, l-a întrebat maestrul bucătar Sorin Bontea, după care Cătălin Moroșanu a declarat:

ADVERTISEMENT

”Nu, am mâncat carne toată viața. Mușchiul și forța de acolo vine, de la proteină”, a fost răspunsul lui Cătălin Moroșanu. Între timp, a dezvăluit și detalii din trecutul său. Nu a fost unul ușor, mai ales în copilărie, când era victima bullying-ului.

Puțini știu că sportivul este absolvent de Drept și că de la 14 ani a jucat rugby. Nu și-a imaginat vreodată ca va deveni un sportiv de renume, câștigând competiții de la nivel național, cât și internațional. ”Uite așa, dintr-o simplă întâmplare, am ajuns printre primii 8 luptători din lume”, spune el.

ADVERTISEMENT

”Toți făceau mișto de mine! Am zis să mă apuc de sport pentru că sportivii erau respectați la mine în liceu. Am intrat la Facultatea de Drept la Iași, iar în anul II de facultate m-am apucat de kickboxing.

Uite așa, dintr-o simplă întâmplare, am ajuns printre primii 8 luptători din lume! Și-a imaginat vreodată cineva că o să se întâmple lucrul ăsta? Uite că s-a întâmplat!”,a relatat Cătălin Moroșanu la ”Chefi la Cuțite”.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă Cătălin Moroșanu de când a renunțat la sport

Cătălin Moroșanu a spus și cu ce se ocupă de când nu mai are meciuri de kickboxing. Activitatea sa zilnică este de a organiza evenimente și de a răspunde de academia sa de arte marțiale. ”Datoria mea este să ofer înapoi lumii sau țării mele ceea ce mi-a oferit mie viața”, mai transmite sportivul.

ADVERTISEMENT