News

Bombardierii de la Costinești s-au mai bătut cu jandarmii și în localitatea de origine. Consătenii, terorizați de bătăuși

Bombardierii care s-au bătut cu jandarmii pe plaja de la Costinești nu sunt la prima încăierare cu forțele de ordine, ei fiind protagoniștii unui incident și în Feldioara.
19.08.2023 | 10:51
Bombardierii de la Costinesti sau mai batut cu jandarmii si in localitatea de origine Consatenii terorizati de batausi
Bombardierii de la Costinești au mai avut probleme cu legea/ Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Bătăușii de pe plaja din Costinești sunt de origine din comuna brașoveană Feldioara, localitate pe care o terorizează prin comportamentul lor violent, scrie Gândul. Ei s-ar mai fi bătut o dată cu jandarmii care veniseră să pună capăt unei petreceri zgomotoase date la casa unuia dintre ei.

Unul dintre satele comunei Feldioara din apropierea orașului Brașov se numește Colonia Reconstrucția. Originea stranului nume este legată de perioada comunistă când în zonă a fost deschisă o fabrică de cărămidă, cu muncitori aduși din toate colțurile țării.

ADVERTISEMENT

Una dintre familiile care s-au stabilit atunci în Feldioara se numea Grigoraș. Soțul a rămas văduv după ce soția lui a murit în urma unui accident de muncă. Băiatul lor s-a căsătorit cu o localnică cu care a avut doi fii, Raul și Sebastian Grigoraș, aceștia fiind doi dintre bombardierii care s-au bătut cu jandarmii la Costinești.

Potrivit sătenilor din Feldioara, cei doi organizează petreceri zgomotoase în curtea mamei lor, alături de alți prieteni, implicați și ei în bătaia de la Costinești. Majoritatea lor lucrează alături de Sebastian Grigoraș la un magazin de materiale de construcție, iar fratele lui Raul este șofer de tir la firma la care este angajat tatăl celor doi.

ADVERTISEMENT

Bombardierii de la Costinești își terorizează vecinii

Vecinii au sunat de mai multe ori la 112 unde au reclamat că nu au parte de liniște din cauza fraților Grigoraș, iar în urmă cu două luni jandarmii ar fi venit să pună capăt unei petreceri, ocazie cu care cei doi ar fi devenit agresivi.

Oamenii legii le-au spart sticlele de băutură, iar când frații Grigoraș au sărit la bătaie, jandarmii i-au încătușat și urcat în dubă. Acesta ar fi doar una din manifestările violente ale grupului de zurbagii de la Feldioara, de obicei țintele fiind săteni de-ai lor.

ADVERTISEMENT

Și-au făcut o gașcă de prieteni, între care și Andrei Fichiduță și Mihai Ujică, adică cei doi care au fost reținuți împreună cu ei pentru bătaia de la Constanța. Când sunt băuți, acești oameni devin foarte periculoși și sar la bătaie din orice. De aceea, ne este foarte frică de ei. Când beau, devin sălbatici!”, a spus unul dintre localnici.

Acesta a afirmat că, în urmă cu un an, cei doi frați, l-ar fi bătut cu bestialitate pe un bărbat din Sighișoara întrucât iubita acestuia nu ar fi achitat la timp o datorie de 300 de euro pe care o avea la mama fraților Grigoraș.

ADVERTISEMENT

Am auzit că au control judiciar acum. Poate se liniștesc și încep să-și vadă de treaba lor, pentru că până acum s-au purtat fără să țină, vreodată, cont de lege sau măcar de bunul simț”, speră unul dintre sătenii din Feldioara.

ADVERTISEMENT