Sporturi

Un cunoscut boxer dă sfaturi bărbaţilor cum să îşi bată femeile în carantină!

30.03.2020 | 20:47
Un cunoscut boxer da sfaturi barbatilor cum sa isi bata femeile in carantina
ADVERTISEMENT

Să vezi şi să nu crezi! Şi în Marea Britanie, ca urmare a faptului că s-au înmulţit într-un ritm ameţitor, de la o zi la alta, cazurile de infectare cu COVID 19, se cere populaţiei să respecte regulile de protecţie, părăsind domiciliul numai pentru scurt timp şi aceasta doar pentru necesităţi.

Boxerul care dă sfaturi bărbaţilor cum să îşi bată femeile în carantină

Un boxer cunoscut în Marea Britanie, pe nume Billy Joe Saunders, a şocat opinia publică după ce a apărut într-un video pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Pentru că în clipul cu pricina el a decis să îi înveţe pe bărbaţii care stau acasă cum să îşi bată femeile dacă acestea devin prea agasante, prea cicălitoare, cu chef de ceartă.

Concluzia e că nu poţi răbda la infinit reproşurile ei

“Am vrut să fac un scurt clip pentru voi taţi, soţi, cei care aveţi iubite. E clar că treaba cu COVID-19 devine foarte serioasă şi stăm izolaţi.

ADVERTISEMENT

Dacă femeia ta vociferează şi tu încerci să fii răbdător, să fii calm, dar după cea de-a şasea zi eşti pe punctul de a exploda.

Bărbaţii învaţă cum să procedeze

Din senin, vine spre tine, aruncându-ţi cu venin în faţă, gata să spună ceva, poate că ai lăsat nişte vase nespălate, nu ştiu ce ai făcut, dar ai supărat-o”.

ADVERTISEMENT

Şi după aceste cuvinte urmează exemplul practic, modul în care consoartele trebuie educate să nu mai deranjeze pe viitor.

Şi-a cerut scuze pe reţelele de socializare

Imaginile au ajuns pe reţelele de socializare şi, după ce a fost aspru criticat, sportivul a postat un mesaj în care îşi cere scuze. Boxerul a spus că “nu există niciodată scuze pentru violenţa domestică”.

ADVERTISEMENT

Apoi, a adăugat: “Dacă aş vedea un bărbat că loveşte o femeie, l-aş face bucăţi. Îmi cer scuze dacă femeile s-au simţit jignite.”.

Billy Joe Saunders e neînvins în carieră

Urma să boxeze în mai pentru unificarea centurilor

Billy Joe Saunders este neînvins în carieră, din cele 29 de meciuri câştigate 14 fiind succese înainte de limită. Din 2015 deţine centura WBO la categoria mijlocie.

Anul acesta, la începutul lunii mai, urma să dispute cel mai important meci al carierei de până acum, cu puternicul Saul Canelo Alvarez, care e campion la mijlocie în versiunea WBC. Urma să fie un meci de reunire a centurilor celor două versiuni.

ADVERTISEMENT