Life

Brigitte a recunoscut cât au costat-o operațiile estetice. Fosta soție a lui Ilie Năstase a cheltuit o avere

05.06.2020 | 14:00
Brigitte a recunoscut cat au costato operatiile estetice Fosta sotie a lui Ilie Nastase a cheltuit o avere
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc când vine vorba de operații estetice. Frumoasa brunetă a mărturisit recent când și-a făcut prima intervenție chirurgicală, dar și ce sumă a scos din buzunar până acum.

Câte operații estetice și-a făcut Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase

Soția omului de afaceri Florin Pastramă, Brigitte, arată impecabil la cei 42 de ani pe care-i are și asta datorită operațiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul anilor. Bruneta a mărturisit că și-a făcut prima intervenție în anul 1997, dar în timpul mariajului cu fostul jucător de tenis Ilie Năstase a ajuns de nenumărate ori pe mâna medicilor esteticieni.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă a declarat că a început să se opereze din cauza dramelor și frustrărilor prin care a fost nevoită să treacă. Actuala doamnă Pastramă a suferit până acum 20 de operații, unele dintre ele fiind pentru a repara intervenții mai vechi care nu au fost făcute ca la carte.

„Când m-am căsătorit cu Ilie, el avea o altă relație cu o altă femeie, iar de atunci de frustrare am început să mă operez. La față și la sâni, mi-am făcut operații de implanturi. Iar la vreo două săptămâni, în urmă cu doi ani, am făcut o embolie pulmonară și era să îmi pierd viața”, spunea în trecut Brigitte, relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cât a cheltuit Brigitte Pastramă pe operațiile estetice

Brigitte Pastramă și-a pus implanturi mamare, a recurs la implant de sprâncene, are o reconstrucție musculară la nivelul feței, un transfer de grăsime, botox, și-a mărit fesele și lista de intervenții chirurgicale poate continua. Bruneta se simte excelent în pielea ei, dar cel mai probabil nu se va opri aici cu operațiile.

Odată cu trecerea anilor bruneta a făcut schimbări radicale în privința aspectului ei fizic, apelând la bisturiu ori de câte ori a simțit nevoia. Ultima intervenție despre care se știe este cea suferită după ieșirea din „Ferma” unde s-a îndrăgostit iremediabil de actualul soț, Florin Pastramă.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a numărului unu mondial în tenis a cheltuit până acum pe operațiile estetice o mică avere. Potrivit sursei menționate mai devreme Brigitte Pastramă a scos din buzunar circa 30.000 de euro, o sumă deloc neglijabilă.

„Sunt mulțumită cum arăt acum și nu doresc să mai fac alte intervenții chirurgicale. Nici la buze nu mai vreau să-mi fac nimic pentru că nu se poate mai mult de atât. Ce am scos și s-a putut scoate… s-a scos… accept realitatea așa cum e.

ADVERTISEMENT

Acum mă simt bine în pielea mea, dar nu pot să fiu falsă și să spun că nu mi-am făcut foarte multe lucruri. De obicei am de făcut foarte multe lucruri și atunci încerc să substitui lipsa de mișcare cu niște mici intervenții”, mărturisea vedeta în urmă cu 4 ani, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: