Life

Brigitte Pastramă, cu geantă de 18.000 de euro la secția de Poliție. Din ce face bani acum fosta soție a lui Ilie Năstase

12.11.2020 | 07:34
Brigitte Pastrama cu geanta de 18000 de euro la sectia de Politie Din ce face bani acum fosta sotie a lui Ilie Nastase
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă s-a prezentat la secția de Poliție din Voluntari, unde oamenii legii au înregistrat o plângere. Fosta soție a lui Ilie Năstase a atras toate privirile datorită ținutei sale, dar mai ales unei genți de firmă care costă cât un autoturism. 

Bruneta și actualul partener de viață, Florin Pastramă, au ajuns la sediul poliției cu bolidul de lux al fostei concurente de la Ferma. Vedeta a coborât din dreapta șoferului, afaceristul fiind cel care a condus. Fosta doamnă Năstase a avut o apariție ce nu a putut trece neobservată.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată cu o ținută lejeră, colanți negrii din colecția Oanei Roman și un pulover de firmă care se ridică la circa 1.000 de euro, Brigitte Pastramă a întregit outfitul cu o pereche de ghete în valoare de 1.000 de euro, dar și o geantă care potrivit cancan.ro, se ridică la valoarea de 18.000 de euro.

Brigitte Pastramă, apariție de mii de euro la secția de Poliție. Cum a apărut bruneta

Așadar, fosta concurentă de la Pro TV a fost o apariție „prețioasă”, chiar dacă nu a mers la un eveniment special, ci doar la secția de Poliție pentru a depune o plângere. Imaginile pot fi văzute AICI! Bruneta este într-o formă fizică de invidiat și arată impecabil, semn că se întreține.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai arată că Brigitte Pastramă a depus o plângere, însă momentan nu se știe împotriva cui a fost făcută. Cel mai probabil ținta femeii de afaceria fost Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, cu care de ceva timp se pare că se află în război.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@brigittesipastrama #reality #outfit #balmainstyle

O postare distribuită de ???????? ???????? (@brigitte_pastrama) pe

Brigitte Pastramă, lux și afaceri nenumărate. Din ce face bani

Brigitte Pastramă epatează cu luxul în care trăiește, în ciuda faptului că afacerile sale au avut de suferit în pandemie. Frumoasa vedetă deține o shaormerie în zona Fundeni din Capitală, afacere care i-a adus bani grei în primele luni de la deschidere, însă apoi încasările au scăzut.

ADVERTISEMENT

Bruneta nu este supărată din cauza aceasta, mai ales că a știut mereu să o ia de la capăt. În momentul de față, fosta soție a lui Ilie Năstase are un reality show, filmările aducându-i un venit considerabil. În plus, vedeta mai deține și un loc de joacă pentru copii unde organizează diferite petreceri.

Totodată, doamna Pastramă este proprietara mai multor imobile, dar și a unui restaurant în Timișoara pe care ar vrea să-l vândă contra sumei de 300.000 de euro. Așadar, Brigitte Pastramă stă bine la capitolul financiar și își poate face lejer poftele când vine vorba de haine sau genți.

ADVERTISEMENT