Life

Brigitte Pastramă, detalii despre mutarea în Dubai. Ce planuri are soția lui Florin Pastramă

Brigitte Pastramă, dezvăluiri despre casa și stabilirea în Dubai. Ce vrea să facă femeia de afaceri în perioada următoare.
12.12.2022 | 09:21
Brigitte Pastrama detalii despre mutarea in Dubai Ce planuri are sotia lui Florin Pastrama
Brigitte Pastramă, dezvăluiri despre casa și stabilirea în Dubai. Ce vrea să facă femeia de afaceri. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Bruneta a oferit noi detalii despre mutarea în Emiratele Arabe. Ce planuri are soția lui Florin Pastramă și cât de greu i-a fost să-și îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe. Fosta concurentă de la Ferma a spus totul.

Brigitte Pastramă, dezvăluiri despre casa și stabilirea în Dubai. Ce vrea să facă femeia de afaceri

Brigitte Pastramă și-a achiziționat o casă în Dubai și acum toată lumea se întreabă dacă are de gând să se stabilească definitiv în străinătate, mai ales că fiica sa, Sarah, studiază la o școală cu profil în limba engleză.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Ilie Năstase este extrem de încântată de locuința pentru care a scos din buzunar suma de 400.000 de euro. Vedeta este îndrăgostită de lumea arabă, dar nu este pregătită să plece complet din țara natală.

„Nu ne mutăm chiar definitiv. Am găsit o țară unde, în momentul în care ai intrat în ea, te avertizează că, dacă ești găsit cu chestii interzise, pedeapsa e capitală. Plus de asta, este o țară în care, dacă furi, ți se taie mâna.

ADVERTISEMENT

Este o țară frumoasă, o țară binecuvântată. Eu fac niște sacrificii pentru asta. Nu mă voi muta 100%, dar decizia e luată, eu am investit deja.

De un an și ceva cochetam cu chestia asta, dar nu pentru a mă muta, era așa un vis”, a dezvăluit Brigitte Pastramă în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă, îndrăgostită de traiul din Dubai

Brigitte Pastramă este îndrăgostită de traiul din Dubai și susține că viața este mult mai ieftină decât în România. Bruneta crede că Emiratele Arabe sunt potrivite pentru a începe un trai nou de la zero.

Vedeta este bucuroasă că are o casă de 130 de metri pătrați. Locuința are două dormitoare, trei băi, un living și o curte mică pentru câinele său și al partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Totodată, imobilul este un spațiu în care soția lui Florin Pastramă se relaxează, evadează și scapă de stres. Visul său i se datorează lui Mircea Brânzei, partenerul Denisei Tănase, la care au apelat foarte mulți români până acum.

ADVERTISEMENT