Life

Brigitte Pastramă părăsește definitiv România? ”Pe mine gura lumii m-a influențat”

Brigitte Pastramă pleacă pentru totdeauna din țară? Ce a declarat fosta soție a lui Ilie Năstase despre relația amoroasă.
06.06.2023 | 07:38
Brigitte Pastrama paraseste definitiv Romania Pe mine gura lumii ma influentat
Brigitte Pastramă pleacă pentru totdeauna din țară? Ce a declarat fosta soție a lui Ilie Năstase. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Ferma Vedetelor părăsește definitiv România? Bruneta susține că întotdeauna a fost influențată de gura lumii, însă schimbările au început să se facă simțite în ultima perioadă, din ce în ce mai mult.

Brigitte Pastramă pleacă pentru totdeauna din țară? Ce a declarat fosta soție a lui Ilie Năstase

Brigitte Pastramă pleacă pentru totdeauna din țară? Aceasta este întrebarea pe care multă lume o are în prezent, mai ales că din noiembrie 2022 vedeta și-a cumpărat o casă în Dubai, unde a luat-o și pe fiica sa, Sarah.

ADVERTISEMENT

În Emiratele Arabe fosta soție a lui Ilie Năstase s-a acomodat foarte bine, chiar dacă la început experiența nu a fost tocmai plăcută. Din toamnă bruneta va pleca împreună cu fetița sa care va studia în străinătate.

În plus, relația cu partenerul de viață a intrat pe făgașul normal. Florin Pastramă a sprijinit-o enorm în ultima perioadă, fosta concurentă de la Pro TV subliniind că a luat decizia să nu mai asculte de gura lumii.

ADVERTISEMENT

„În Dubai lumea e foarte smerită, foarte bună, aici se conduce foarte agresiv. Schimbarea vine în timp. Sunt mai iubitoare cu Florin, din punctul asta de vedere m-am schimbat.

Îl apreciez și nu o să mă mai iau niciodată după gura lumii pentru că chiar dacă nu am recunoscut, pe mine gura lumii m-a influențat mult. Avem o relație foarte bună! Florin m-a sprijinit enorm de mult cât am fost plecată. 

ADVERTISEMENT

Din septembrie ea va studia în Dubai și trebuie să fiu cu ea. Dacă nu voi fi eu, va fi Florin, unul dintre noi va sta acolo pentru că cineva trebuie să o ducă la școală, să fie cu ea și să o ajute”, a declarat Brigitte Pastramă pentru ciao.ro.

Brigitte Pastramă, despre mutarea în Dubai

Brigitte Pastramă spune că mutarea în Dubai a fost luată dintr-un motiv destul de urât care are legătură cu fiica sa. Vedeta susține că Sarah avea nevoie de o schimbare radicală de peisaj, motiv pentru care a făcut acest pas major.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, bruneta își dorește ca adolescenta să se acomodeze și să îi placă orașul în care va sta de acum înainte. Și pentru a face acest lucru fosta soție a lui Ilie Năstase va pleca în curând din România.

ADVERTISEMENT