Life

Britney Spears, atac dur la fostul soț, dar nu își iartă nici familia: ”Un singur cuvânt: dureros”

Britney Spears a reacționat dur după ce fostul ei soț, Kevin Federline, i-a reproșat comportamentul din ultima vreme, dar nu și-a iertat nici familia care a împins-o să cedeze custodia în favoarea ex-ului.
07.08.2022 | 17:29
Britney Spears atac dur la fostul sot dar nu isi iarta nici familia Un singur cuvant dureros
Britney Spears nu l-a menajat nicio seciundă de Kevin Federline, fostul ei soț / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Kevin Federline a vorbit despre situația copiilor pe care îi are cu Britney Spears și a căror custodie o deține, susținând că i-a fost destul de dificil să le explice copiilor comportamentul vedetei, mai ales în ceea ce privește postările acesteia.

Britney Spears l-a făcut praf pe Kevin Federline

După ce Kevin Federline a spus că a fost nevoit să le explice copiilor pe care îi are cu artista comportamentul acesteia de pe Instagram, Britney Spears a reacționat cât se poate de dur. Și, fără să îl menajeze pe fostul ei soț, i-a transmis un mesaj clar.

ADVERTISEMENT

”Mă întristează să aud că fostul meu soț a ales să discute despre relația dintre mine și copiii mei. Toți știm că să crești băieți aflați la vârsta adolescenței nu este niciodată ușor, pentru nimeni. Mă preocupă motivul pentru care discuția e bazată pe Instagramul meu. A fost mult înainte de Instagram…”, a replicat Britney Spears.

De altfel, comentariile făcute de Kevin Federline au luat în vizor postările lipsite de inhibiții pe care le are Britney Spears în ultima vreme, postări care, culmea, nu îl deranjează deloc pe actualul soț al vedetei, Sam Asghari.

ADVERTISEMENT

De altfel, și acesta a reacționat la declarațiile făcute de Kevin și, după ce le-a contestat, a sugerat că aparițiile lui din ultimul timp au legătură cu faptul că nu peste mult timp, copiii lui Britney vor deveni majori, iar atunci Federline va pierde sumele mari de bani care îi veneau din din pensia alimentară. ”Nu a prea lucrat în ultimii 15 ani, ca să fie vreun model de urmat”, a spus, malițios, Sam Asghari, soțul lui Britney Spears, conform 1 News.

Britney Spears, dezvăluiri dureroase despre familia ei

Când a venit însă subiectul copiilor ei, mai ales că fostul soț susține că postările făcute de Britney i-au deranjat pe adolescenții pe care îi crește, vedeta a făcut o dezvăluire cât se poate de dureroasă cu privire la familia ei. ȘI, cu durere în suflet, recunoaște artista, propria mamă a sfătuit-o să renunțe la custodie.

ADVERTISEMENT

”(Copiilor, n. red) Le-am dat totul… Un singur cuvânt? Dureros. O voi spune: mama mi-a zis că ar trebui să îi las la tatăl lor. Împărtășesc asta pentru că pot. O zi bună oameni buni!”, a mai spus Britney Spears.

Britney Spears se bucură, în sfârșit, de libertate

După  13 ani în care a fost sub tutela tatălui ei, Britney Spears este, din nou, liberă să facă tot ceea ce își dorește. ”Cred că voi plânge toată ziua! E cea mai bună zi dintotdeauna! Lăudat fie Domnul”, a scris Britney Spears pe contul ei de socializare acum 8 luni.

ADVERTISEMENT

Iar în ultimele luni, artista care a înnebunit lumea la începutul anilor 2000, nu s-a ferit să arate, pe contul ei de Instagram, mai tot ceea ce face. Fie că este vorba de căsătoria cu Sam Asghari, fie că e vorba de momente din luna de miere, acolo unde nu a prea purtat haine.

Cu toate acestea, a mai explicat Britney pe contul ei de socializare, cele 8 luni de când se poate bucura că este stăpână, din nou, pe deciziile sale, că poate câștiga și cheltui banii cum își dorește, sunt un timp foarte scurt comparativ cu cei 13 ani în care avea nevoie de acordul tatălui și pentru a lua un banal medicament și în care, susține ea, a fost constant abuzată.

ADVERTISEMENT