News

Bucureştiul, paralizat de accidente. Nordul Capitalei a fost blocat după un carambol în Pasajul Băneasa

Carambol în Pasajul Băneasa, pe sensul de ieşire din Bucureşti, către Ploieşti. O fetiţă în vârstă de trei ani a fost dusă la spital
23.12.2022 | 17:13
Bucurestiul paralizat de accidente Nordul Capitalei a fost blocat dupa un carambol in Pasajul Baneasa
Accident în Pasajul Băneasa Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vineri după amiază s-a produs un accident rutier în Pasajul Băneasa, în care au fost implicate cinci autovehicule, aflate pe sensul de ieşire din Bucureşti. În urma carambolului, o fetiţă în vârstă de 3 ani a fost transportată la spital.

Cinci maşini implicate în carambol

Românii se grăbesc să plece la rudele din alte oraşe sau în vacanţe, dar nu mai ţin seama de precauţii astfel că vineri 23 decembrie s-a consemnat un număr foarte mare de accidente rutiere.

ADVERTISEMENT

Practic, nordul Capitalei a fost blocat pe sensul de ieşire către Braşov, după ce mai multe maşini au fost angrenate într-un carambol în Pasajul Băneasa.

“La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulaţie în Pasajul Băneasa. În urma accidentului, au fost implicate cinci autovehicule, aflate pe sensul de ieşire din Mun. Bucureşti, din care a rezultat o victimă”, a transmis Brigada de Poliţie Rutieră a municipiului Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Victima, o fetiţă în vârstă de 3 ani a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs la scurt timp după ce centrul Capitalei a fost paralizat de accidentul cu turişti greci de la intrarea în Pasajul Unirii, o persoană pierzându-şi viaţa şi 21 fiind rănite după ce şoferul nu a respectat limitatoarele de înălţime şi a lovit una dintre bariere.

ADVERTISEMENT

Tot vineri, o persoană a fost rănită în urma unui accident produs în Paşcani între un microbuz cu numere de Republica Moldova şi un autotren. În microbuz se aflau opt pasageri.

De asemenea, la primele ore ale dimineaţii, doi copii în vârstă de patru ani, respectiv şase ani au fost transportaţi la spital,  după ce mama lor, care consumase alcool, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un şanţ, în localitatea Slimnic din judeţul Sibiu.

ADVERTISEMENT