Fotbal international

Bucurie fără margini în vestiarul lui Liverpool! Cum au sărbătorit Salah și Klopp calificarea în finală. Video+foto

03.05.2018 | 10:04
Bucurie fara margini in vestiarul lui Liverpool Cum au sarbatorit Salah si Klopp calificarea in finala Videofoto

Bucurie fără margini în vestiarul echipei FC Liverpool după calificarea în finala Champions League, deși ”cormoranii” au pierdut meciul retur cu AS Roma, disputat miercuri seară pe Stadio Olimpico.

Jucătorii lui Jurgen Klopp au sărbătorit calificarea în marea finală de la Kiev chiar pe teren, iar apoi s-au fotografiat împreună în vestiar. FC Liverpool a ajuns după 11 ani într-o nouă finală de Champions League, după ce a trecut de AS Roma cu scorul general de 7-6.

Jucătorii lui Liverpool s-au bucurat, dar nu l-au uitat pe fanul rănit în tur

Imediat după ce arbitrul sloven Damir Skomina a pus punct întâlnirii de la Roma, jucătorii lui Liverpool au mers să sărbătorească alături de fanii prezenți în tribună. Ei s-au fotografiat și cu un banner în onoarea lui Sean Cox, suporterul aflat în comă indusă după ce a fost rănit grav la meciul tur.

La 20 de minute după încheierea partidei, antrenorul german Jurgen Klopp s-a întors de la vestiare și a sărbătorit alăturii de fanii lui Liverpool calificarea în finala Champions League.

FC Liverpool s-a calificat în finala Champions League de la Kiev, chiar dacă a fost învinsă de AS Roma, scor 4-2. “Cormoranii” o vor întâlni pe Real Madrid în ultimul act.