Sport

Budescu, avertisment după Farul – U Cluj 1-1: “Distanță mică între play-off și retrogradare”

Farul Constanța a remizat în duelul cu U Cluj, scor 1-1.
22.10.2023 | 00:55
Budescu avertisment dupa Farul  U Cluj 11 Distanta mica intre playoff si retrogradare
Constantin Budescu, o nouă prestație bună pentru Farul. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tudor Băluță a marcat pentru Farul, în timp de George Câmpanu a marcat golul ardelenilor. La final, jucătorii Farului au fost dezamăgiți de rezultat.

Budescu nu este convins de calificarea în playoff

Constantin Budescu a dat o pasă de senzație la golul marcat de Tudor Băluță. La finalul meciului, a avertizat că deși obiectivul echipei este calificarea în playoff, distanța până la retrogradare este una mică.

ADVERTISEMENT

Este bine că am obținut și un punct, cu toate că puteam obține și victoria. Am avut ocaziile mai clare, dar, din păcate, Aioani a făcut acea greșeală și ei au marcat. După aceea ne-a fost mai greu să revenim de la 0-1.

Important este că am egalat și am obținut un punct. N-am jucat foarte bine în această seară, a fost un pic mai dificil decât meciurile trecute pe care le-am avut acasă.

ADVERTISEMENT

Este reușita lui Băluță, pentru că și eu când am marcat am primit de la altcineva pase. Este meritul lui pentru că a venit din linia a doua și a marcat.

Este o luptă destyul de grea. Ne dorim să ajungem în play-off. Este primul egal pentru noi. Până acum fie am câștigat, fie am pierdut. Tot timpul este presiune pentru că este un campionat echilibrat, este distanță mică între play-off și retrogradare”, a spus Budescu, la flash-interviu.

ADVERTISEMENT

Băluță nu crede că echipa este într-o formă proastă

Tudor Băluță a spus că echipa a controlat partida, iar forma nu este una proastă, deoarece această remiză a venit după trei victorii consecutive.

Am controlat meciul, ne-am creat destule ocazii, am luat un gol pe greșeala noastră, dar puteam face lucrurile mai bine în atac, dar una peste alta, cred că e un rezultat corect pentru ce s-a jucat. Trebuia să fim mai atenți și cam asta a fost.

ADVERTISEMENT

Cu toții greșim, și eu am greșit azi. Ăsta e fotbalul, golurile apar pe greșelile adversarului. Așa a fost să fie, nu e nicio problemă, vine următorul meci, vom avea șansa să arătăm mai bine și să luăm cele trei puncte.

A fost o pasă foarte bună a lui Budi, mă bucur că am marcat, dar rămânem cu un gust amar pentru că nu am câștigat.

Nu se întâmplă nimic, am avut trei meciuri la rând cu victorii, avem încredere unii în alții, avem încredere în ei, sunt jucători foarte buni.

Ne luptăm să urcăm cât mai mult în clasament, cred că suntem pe un drum bun. Rămânem motivați, ambițioși și muncim zi de zi ca să urcăm în clasament”, a spus Tudor Băluță la finalul meciului.

ADVERTISEMENT