Life

Bunicul lui Mihai Bendeac, poveste de viață impresionantă! Bătrânul Petrișor din Tei vindea lucruri vechi pe marginea trotuarului

23.05.2020 | 13:17
Bunicul lui Mihai Bendeac poveste de viata impresionanta Batranul Petrisor din Tei vindea lucruri vechi pe marginea trotuarului
ADVERTISEMENT

Ultimele două luni nu au fost deloc ușoare pentru Mihai Bendeac. De parcă pierderea uneia dintre cele mai dragi persoane din viața sa nu ar fi fost un necaz suficient de mare, îndrăgitul actor și jurat al emisiunii iUmor de la Antena 1 s-a trezit infectat cu coronavirus.

S-a întâmplat la scurt timp după înmormântarea bătrânului Petrișor din Tei, așa cum era alintat bunicul din partea mamei, a cărui poveste de viață i-ar face invidioși chiar și pe cei mai mari regizori de la Hollywood.

ADVERTISEMENT

Bunicul lui Mihai Bendeac vindea pantofi și alte lucruri vechi pe marginea trotuarului

În urmă cu șase ani, acesta a fost surprins în timp ce vindea pantofi și alte lucruri vechi pe marginea trotuarului din cartierul bucureștean Tei, unde locuia. Deși imaginile i-au surprins pe mulți, mai ales că Mihai Bendeac era încă de la acea vreme unul dintre cei mai bogați actori români, Gheorghe Petrișor a explicat că face totul din plăcere și nu pentru ca s-ar confrunta cu probleme financiare.

Cărţi, câteva jucării, o pereche de ghete şi multe alte “nimicuri”. Pe un trotuar, într-o intersecţie din cartierul bucureştean Tei, bunicul cunoscutului actor Mihai Bendeac iese de câteva ori pe săptămână să vândă vechituri. O face din pasiune, nu pentru bani.

ADVERTISEMENT

Toţi din zonă îl ştiu pe Gheorghe Petrişor drept “bunicul lui Bendeac”. Deseori, simpaticul bătrânel întinde pe trotuar un plastic mare pe care întinde tot felul de lucruri vechi.

De la pantofi sau ghete folosite, până la jucării din pluş şi cărţi la mâna a doua. Se aşază pe un scaun pliant şi îşi aşteaptă eventualii clienţi, dornici de ceva cumpărături second-hand la preţuri de nimic”, notau pe atunci ziarul Click.

ADVERTISEMENT

Bunicul lui Mihai Bendeac devenise celebru pentru scenetele jucate alături de nepot

Cum așchia nu sare niciodată departe de trunchi, bunicul lui Mihai Bendeac era înzestrat la rândul cu talent actoricesc. A demonstrat-o în fiecare dintre sketch-urile jucate alături de nepotul său, dar și odată cu apariția într-o celebră ediție a emisiunii iUmor.

Totodată, un videoclip devenit viral a fost acela în care bunicul Petrișor rememora cu umor vremurile în care era tânăr și „mergea la femei”. „De fiecare dată când mergeam la o femeie mă uitam în casă, dacă are ceva de preţ. Să nu plec cu mâna goală.

ADVERTISEMENT

Fiindcă eu mâncam ca să pot să fac faţă problemei sexuale, iar ea trebuia să plătească. Mesaj pentru beizadelele care cumpără femeile cu mașini scumpe: Dacă până la 55 de ani plăteşti o femeie, înseamnă că nu eşti bărbat. Eşti o mucava!”, a povestit acesta, spre deliciul fanilor din mediul online.

ADVERTISEMENT