Burlacul Andi Constantin, în lacrimi: “Poate e ultima dată când te văd burlac”

Magda Anghel   
în Stiri mondene
04/03/2021, 13:22
Burlacul Andi Constantin, în lacrimi: “Poate e ultima dată când te văd burlac”
Burlacul Andi Constantin, emoționat până la lacrimi de mama sa. Sursă foto: Antena 1

Prima întâlnirea a Burlacului cu cele 25 de pretendente va avea loc mâine, de la 20.30, la Antena 1, însă, tot atunci, Andi Constantin se va întâlni și cu cea mai importantă femeie din viața sa de până acum: mama.

Vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea și el ocazia să le cunoască pe cele 25 de tinere, să discute cu ele și să încerce să le cunoască mai bine, însă la finalul serii, doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el. Dar dacă pentru prima întâlnire cu fetele Burlacul s-a pregătit, o vizită din partea mamei sale în va lua complet prin surprindere.

Burlacul Andi Constantin a primit binecuvântarea de la mama lui

”Am venit să îți dau binecuvântarea mea. Orice decizie vei lua, va fi bine! Poate e ultima dată când te văd burlac și dacă acest lucru se întâmplă, vreau să știi că înseamnă responsabilitate, răbdare și înseamnă niște alegeri care să te facă fericit și împlinit”, i-a spus mama sa emoționată.

Burlacul și mama sa
Andi Constantin și mama sa. Sursă foto: Antena 1

”Din clipa în care s-a deschis ușa mașinii am simțit din toată ființa mea că e mama! M-am emoționat foarte tare, pentru că nu mă așteptam să fie acolo, nu aș fi putut să îmi opresc lacrimile, nu aveam cum… Ea m-a învățat cum trebuie să te porți cu o femeie”, a mărturisit Andi Constantin după întâlnirea cu mama sa.

Noul sezon Burlacul, prezentat de Răzvan Fodor

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia. Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului.

Noul sezon al emisiunii Burlacul este prezentat de Răzvan Fodor care s-a oferit chiar să-l nășească pe Andi Constantin, dacă o să-și găsească sufletul pereche.

Închide ×