Life

Bursucu, la un pas să se despartă de viitoarea soție din cauza geloziei: „Sergiu Nicolaescu, dacă trăia, făcea filme după mine”

Bursucu, la un pas să se despartă de viitoarea soție din cauza geloziei. Prezentatorul a mărturisit că avea adevărate scenarii de film în minte.
20.10.2022 | 16:07
Bursucu la un pas sa se desparta de viitoarea sotie din cauza geloziei Sergiu Nicolaescu daca traia facea filme dupa mine
Bursucu, la un pas să se despartă de viitoarea soție din cauza geloziei. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Bursucu de la Kanal D a explicat de ce a fost la un pas să se despartă de iubita lui și mama fetiței sale. Acesta a mărturisit că era extrem de gelos.

Bursucu, la un pas să se despartă de viitoarea soție din cauza geloziei

Bursucu a recunoscut că a fost un bărbat foarte gelos și, din cauza scenariilor pe care și le făcea, a fost la un pas să se despartă de iubita lui și mama fetiței sale, Andreea.

ADVERTISEMENT

Tânăra Andreea, iubita lui Bursucu, nu a mai suportat crizele de gelozie ale prezentatorului de la Kanal D, iar după ce și-da dat seama că după scenariile sale de infidelitate ale soției se puteau face inclusiv filme regizate de regretatul Sergiu Nicolaescu, Bursucu a decis să caute ajutor.

Filmele de gelozie ale prezentatorului de la Kanal D începeau de la un simplu telefon, iar el deja vizualizase tot ce se petrecuse între presupusul bărbat care o suna pe soția lui și pe aceasta. Bursucu a decis să meargă la psiholog pentru a trata aceasta boală.

ADVERTISEMENT

„Am avut la un moment dat niște filme, era să mă despart de ea. Am fost gelos. Sergiu Nicolaescu, dacă trăia, făcea filme după mine. Filmul de gelozie începe de la un telefon.

Cum s-a întâlnit, ce a făcut, cum au trăit noaptea. În cap, totul se derulează în 5 minute ca două ore, până când mi-a trecut boala, pentru că este o boală, că m-am dus un pic la psiholog”, a spus Bursucu, conform Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Bursucu nu a căutat niciodată în telefonul iubitei

Bursucu a vorbit și despre situația în care o persoană ar putea găsi un mesaj de la un alt bărbat sau o altă femeie în telefonul partenerului.

Conform acestuia, este o lipsă de respect la adresa partenerului să te uiți în telefon din cauza geloziei tale. De asemenea, Bursucu de la Kanal D a vorbit și despre cele două soluții care există în cazul în care afli un secret din mobilul iubitei sau iubitului:

ADVERTISEMENT

„Ce faci în momentul în care găsești în telefonul partenerului mesaj de la el/ea? Există două variante: îi spui și te faci de rușine că i-ai umblat în telefon și asta nu se face ori nu îi spui și cum trăiești cu asta.

Din punctul meu de vedere este lipsă de respect să te uiți în telefonul partenerului”, a mărturisit Bursucu.

ADVERTISEMENT
Tags: