News

Cadavrul unei tinere, găsit într-un parc din Mangalia. Tânăra a fost agresată

O tânără a fost găsită moartă într-un parc din Mangalia. Fata nu a fost identificată, însă polițiștii au demarat, de urgență, o anchetă.
06.08.2023 | 11:42
Cadavrul unei tinere gasit intrun parc din Mangalia Tanara a fost agresata
Poliția a ajuns la locul crimei după ce a un cetățean a sunat la 112 / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cadavrul unei femei tinere a fost găsit, duminică dimineața, într-o zonă verde a municipiului Mangalia. Poliția a ajuns al fața locului ca urmare a unui apel la numărul de urgență 112.

Din primele constatări, la fața locului, rezultă că tânăra prezenta urme de violență pe corp și sânge în zona nasului. Cadavrul nu a fost, însă, identificat.

ADVERTISEMENT

Ce spune poliția despre cadavrul găsit în parc

“La data de 6 august a.c., în jurul orei 05:30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

ADVERTISEMENT

În cauză cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt”, se arată într-o informare a poliției, potrivit Antena 3.

Trupul fetei, găsit de un pescar

Știrile TVR anunță că fata găsită moartă în parcul Tosca din Mangalia avea avea doar 12 ani. Cadavrul fetei ar fi fost găsit sub o bancă, și a fost ridicat de polițiști în vederea autopsierii. Oamenii legii încearcă să găsească indicii și folosesc un câine special antrenat pentru astfel de misiuni.

ADVERTISEMENT

Dobrogea TV relatează că trupul neînsuflețit al fetei a fost descoperit de un bărbat care mergea la pescuit, în jurul orei 5 dimineața.

El spune că, la acea oră, era încă întuneric, însă a zărit ceva sub o bancă. Inițial a crezut că este un câine, însă după ce s-a apropiat și-a dat seama că este vorba despre o fată.

ADVERTISEMENT

Nu se exclude varianta unui viol

Potrivit relatărilor martorului, aceasta era ghemuită și desfigurată, fața ei fiind acoperită cu sânge. El a mai spus că nu avea niciun obiect de îmbrăcăminte, cu excepția unui tricou, lucru care ar putea confirma varianta unui abuz sexual.

Polițiștii nu au dat, până acum, prea multe detalii despre trăsăturile fizice ale tinerei, pentru a putea fi identificată. Singurele lucruri care se știu despre ea sunt că era brunetă și creață.

Până duminică dimineața, nicio posibilă rudă a fetei nu și-a făcut apariția la Medicină Legală, pentru identificarea acesteia.

ADVERTISEMENT
Tags: