News

Cadavrul unui bărbat, găsit la aproape cinci luni de la uciderea sa. Iubita lui este judecată pentru crimă

O profesoară din Northampton, Marea Britanie, este judecată pentru uciderea iubitului său pe care l-a înjunghiat în gât în toamna anului trecut și apoi i-a îngropat cadavrul.
13.08.2022 | 15:45
Cadavrul unui barbat gasit la aproape cinci luni de la uciderea sa Iubita lui este judecata pentru crima
Bărbatul a murit după ce a fost înjunghiat în gât/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fiona Beal este acuzată că l-a omorât pe iubitul ei Nicholas Billingham, cu care avea o relație de mai mulți ani, scrie mirror.co.uk.

Crima ar fi fost comisă în perioada 30 octombrie – 10 noiembrie anul trecut, însă cadavrul a fost descoperit abia în luna martie a acestui an.

ADVERTISEMENT

Trupul a fost îngropat în curtea casei în care locuia cuplul în Kingsley, Northampton. Abia în luna martie, poliția a găsit indicii legate de faptul că Nicholas Billingham a fost îngropat lângă casă, iar săpăturile au durat patru zile, fiind adus și un câine specializat în găsirea cadavrelor.

Nicholas Billingham avea 42 de ani când a fost ucis, iar necropsia a arătat că a murit după ce a fost înjunghiat în gât.

ADVERTISEMENT

Imediat după descoperirea trupului, polițiștii au plecat în căutarea principalului suspect, Fiona Beal, care a fost arestată într-un hotel din Cumbria.

Vineri, a avut loc primul termen al procesului femeii de 48 de ani, aceasta susținând în continuare că este nevinovată de acuzațiile care i se aduc de către oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Fiona Beal era profesoară la Eastfield Academy, o școală primară din Northampton, însă a fost concediată după reținerea ei de către poliție, în luna martie. Într-un comunicat de presă, școala a transmis că profesorii sunt „șocați și întristați” să afle de moartea lui Billingham și au descris incidentul ca „o tragedie îngrozitoare care a zguduit comunitatea noastră”.

Deocamdată nu se știu care sunt circumstanțele exacte în care Billingham a fost ucis. Vecinii cuplului nu știau să ca cei doi să aibă dispute. „Era un tip plăcut, întotdeauna foarte amabil. A fost un șoc mare să aflu că s-a întâmplat așa ceva în vecinătate”, a declarat unul dintre locuitorii din zonă.

ADVERTISEMENT

Fiona Beal va fi judecată în stare de arest, a decis judecătorul la primul termen al procesului.