Sport

Cadou perfect pentru Daniel Niculae: „Vrem doar victorii până la finalul anului”

Daniel Niculae a împlinit 41 de ani și a primit un cadou perfect din partea Rapidului, care a câștigat meciul cu Poli Iași, scor 3-2.
07.10.2023 | 00:25
Cadou perfect pentru Daniel Niculae Vrem doar victorii pana la finalul anului
Cadou perfect pentru Daniel Niculae. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele giuleștenilor a vorbit despre victoria cu Poli Iași și a spus că își dorește ca echipa să nu câștige toate meciurile până la finalul anului, pentru a emite pretenții la titlu.

Cadou perfect pentru Daniel Niculae

Daniel Niculae a împlinit 41 de ani și jucătorii Rapidului i-au făcut un cadou perfect, și anume o victorie pe teren propriu împotriva lui Poli Iași, scor 3-2, președintele giuleștenilor fiind bucuros:

ADVERTISEMENT

„Am întâlnit o echipă dârză, robustă. Din păcate nu am reușit să închidem jocul și să facem 3-1 și s-a făcut 3-2. E o victorie bună, o victorie de moral, sperăm să avem numai victorii până la finalul anului.

Le mulțumim suporterilor pentru că ne-au susținut de la început până la final, am avut o săptămână grea, am avut două deplasări dificile”.

ADVERTISEMENT

„Suntem cu picioarele pe pământ și capul pe umeri!”

„Tricoul de la naftalină cu Daniel Niculae avea 21 pe spate, nu 41. Traversăm o perioadă bună, dar dacă vrem să ne luptăm la titlu, trebuie să câștigăm mai mult și la meciurile în deplasare.

Sunt lucruri care au mers bine și lucruri care au mers mai puțin bine, dar sunt sigur că mister va reuși să regleze lucrurile”, a continuat Daniel Niculae, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Suporterii au așteptări foarte mari de la echipă, orice rezultat negativ inflamează spiritele, dar suntem cu picioarele pe pământ și cu capul pe umeri, iar noi luăm pas cu pas și să ne îndeplinim obiectivele.

În fiecare an, Rapid și-a propus obiective din ce în ce mai mari, ceea ce înseamnă că suntem capabili să le atingem și că putem face performanța dorită”, a mai spus președintele Rapidului.

ADVERTISEMENT

După ce Alex Ioniță a marcat al doilea gol al giuleștenilor, acesta s-a dus către banca de rezerve, de unde a scos un tricou cu numele lui Daniel Pancu pe el și cu numărul 41, adică vârsta președintelui echipei.

ADVERTISEMENT