Sport

Daniel Niculae regretă derapajul la adresa lui Șumudică: „Nu trebuia să postez!”

Daniel Niculae regretă derapajul la adresa lui Marius Șumudică, spunând că nu trebuia să posteze pe contul personal de Instagram.
11.07.2023 | 22:49
Daniel Niculae regreta derapajul la adresa lui Sumudica Nu trebuia sa postez
Daniel Niculae regretă derapajul la adresa lui Șumudică. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele Rapidului a postat o imagine cu un clovn, alături de un mesaj care făcea referire la Marius Șumudică, imediat după ce antrenorul l-a acuzat că era cu niște carafe de vin în față, în ziua meciului, pe vremea când era fotbalist la Astra Giurgiu.

Daniel Niculae regretă derapajul la adresa lui Șumudică

Daniel Niculae regretă derapajul de pe rețelele de socializare la adresa lui Marius Șumudică: Indiferent de cine ar fi fost pe banca Rapidului, eu l-aș fi susținut.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi mi-a fost antrenor o perioadă scurtă, ne-am înțeles bine, sper să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. E o postare pe care nu trebuia să o fac, o regret”.

„Eu nu am nimic cu nimeni, relația mea este deschisă cu toată lumea, nu am nimic cu nimeni”, a mai spus Daniel Niculae, la TV DigiSport. „Stagiunea de vara a circului e închisă. Clovnul a evadat! Opriți clovnul”, a fost postarea lui Daniel Niculae, alături de o poză cu un clovn.

ADVERTISEMENT

„Avea carafe de vin în față înaintea meciului!”

Marius Șumudică a vorbit despre un moment stânjenitor petrecut în perioada în care era antrenor la Astra Giurgiu și îl avea ca jucător pe Daniel Niculae: „L-am adus pe Niculae la Astra alături de Dani Coman și el a intervenit de ‘n’ ori la mine ca să intru cu el titular.

Eu nu voiam, pentru că nu merita, dar a făcut lobby pe lângă mine și mi-a spus să-i mai dăm o șansă, că e rapidist de-al nostru. I-am dat o șansă, dar domnul Niculae probabil că s-a supărat când am pierdut Cupa României cu Voluntari”.

ADVERTISEMENT

„M-am trezit că nu era în lot și că avea carafe de vin pe masă cu un alt jucător, nu-i dau numele. În seara meciului avea carafe de vin pe masă cu jucatorii. Sunt martori o grămadă”.

„Eu primesc un telefon de la Daniel Niculae, în care mi-a spus că-mi va spune ce se va întâmpla fie că sunt ales sau nu, iar eu mi-aș fi dorit la Rapid să colaborez cu un alt președinte, adică alături de Dani Coman.

ADVERTISEMENT

Domnul Angelescu a spus că atât timp cât nu poate să colaboreze cu oameni din club, se referea de fapt la domnul Niculae”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT