Sport

Cadoul inedit făcut de Simona Halep noului antrenor. Spaniolul conduce „bijuteria” primită de „Simo” de la nemți. Foto exclusiv

Simona Halep i-a făcut un cadou de lux noului său antrenor. Spaniolul Carlos Martinez a fost surprins la volanul unei „bijuterii” primite de româncă de la nemți.
05.04.2024 | 19:05
Simona Halep va merge la Oeiras să joace tenis. Românca va debuta în sezonul de zgură în Portugalia. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Simona Halep a început pregătirile pentru sezonul de zgură alături de noul său antrenor. Ibericul Carlos Martinez Comet a ajuns în România și a bifat deja primul antrenament alături de româncă, revenită după scandalul de dopaj.

Cadoul inedit făcut de Simona Halep noului antrenor. Spaniolul conduce „bijuteria” primită de „Simo” de la nemți

FANATIK a intrat în posesia unor imagini spectaculoase cu Simona Halep și noul său antrenor. Cei doi au efectuat primul antrenament în formulă completă în cadrul unui complex sportiv din București. „Simo” nu a mai evoluat pe zgură de la Roland Garros 2022.

ADVERTISEMENT

Carlos Martinez Comet a fost surprins la volanul unui automobil Porsche pe care Simona Halep l-a primit cadou în urmă cu 10 ani din partea nemților la turneul WTA de la Stuttgart. Mașina de tip Porshe Carrera 4 Couple are culoarea roșie.

Simona Halep și Carlos Martinez Comet au exersat atât serviciul, cât și loviturile de forehand și backhand. Românca se pregătește intens pentru Madrid Open, competiție pe care a câștigat-o de două ori (2015 și 2016).

ADVERTISEMENT
Carlos Martinez s-a urcat la volanul mașinii de lux a Simonei Halep. Foto: FANATIK.
Carlos Martinez s-a urcat la volanul mașinii de lux a Simonei Halep. Foto: FANATIK.

Simona Halep a refuzat să joace la WTA Stuttgart. Fanatik a aflat motivul: „A fost alegerea ei”

Simona Halep a primit un verdict favorabil în scandalul de dopaj. Suspendarea româncei a fost redusă la TAS, iar fostul lider WTA a putut să revină imediat pe terenul de tenis. Campioana de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 a jucat la Miami Open, însă a pierdut în primul tur.

Următorul turneu important la care ar fi putut lua parte ar fi fost cel de la WTA Stuttgart. Totuși, Simona Halep a refuzat wild-card-ul, iar FANATIK a aflat motivul. Românca ar urma să debuteze pe zgură în acest an la WTA Rouen.

ADVERTISEMENT

“A fost alegerea Simonei să joace la Rouen. La Stuttgart nu îi plăcea atât de mult suprafaţa de joc şi crede că în Franţa poate să se acomodeze mai bine pentru următoarele turnee de zgură”, au dezvăluit apropiaţii.

Carlos Martinez a ajuns în România la finalul săptămânii trecute

Ibericul Carlos Martinez, antrenor cu experiență, le-a mai pregătit, printre altele, pe Svetlana Kuznetsova sau Daria Kasatkina. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că antrenorul spaniol a ajuns în România, la București, încă de duminică, 31 martie.

ADVERTISEMENT

“Mereu l-am admirat pentru felul cum munceşte pe teren şi pentru rezultatele făcute cu jucătoarele care mie mi-au plăcut mereu. Kuznetsova este una dintre preferatele mele.

Am discutat cu Darren despre antrenor şi am ajuns la concluzia că vreau să încerc o perioadă cu Carlos”, spunea Simona Halep despre noul său antrenor la revenirea în ţară.

ADVERTISEMENT
Tags: