Sport

Cadoul inedit făcut de Simona Halep noului antrenor. Spaniolul conduce „bijuteria” primită de „Simo” de la nemți. Foto exclusiv

Simona Halep i-a făcut un cadou de lux noului său antrenor. Spaniolul Carlos Martinez a fost surprins la volanul unei „bijuterii” primite de româncă de la nemți.
05.04.2024 | 19:05
Simona Halep va merge la Oeiras să joace tenis. Românca va debuta în sezonul de zgură în Portugalia. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Simona Halep a început pregătirile pentru sezonul de zgură alături de noul său antrenor. Ibericul Carlos Martinez Comet a ajuns în România și a bifat deja primul antrenament alături de româncă, revenită după scandalul de dopaj.

Cadoul inedit făcut de Simona Halep noului antrenor. Spaniolul conduce „bijuteria” primită de „Simo” de la nemți

FANATIK a intrat în posesia unor imagini spectaculoase cu Simona Halep și noul său antrenor. Cei doi au efectuat primul antrenament în formulă completă în cadrul unui complex sportiv din București. „Simo” nu a mai evoluat pe zgură de la Roland Garros 2022.

ADVERTISEMENT

Carlos Martinez Comet a fost surprins la volanul unui automobil Porsche pe care Simona Halep l-a primit cadou în urmă cu 10 ani din partea nemților la turneul WTA de la Stuttgart. Mașina de tip Porshe Carrera 4 Couple are culoarea roșie.

Simona Halep și Carlos Martinez Comet au exersat atât serviciul, cât și loviturile de forehand și backhand. Românca se pregătește intens pentru Madrid Open, competiție pe care a câștigat-o de două ori (2015 și 2016).

ADVERTISEMENT
Carlos Martinez s-a urcat la volanul mașinii de lux a Simonei Halep. Foto: FANATIK.
Carlos Martinez s-a urcat la volanul mașinii de lux a Simonei Halep. Foto: FANATIK.

Simona Halep a refuzat să joace la WTA Stuttgart. Fanatik a aflat motivul: „A fost alegerea ei”

Simona Halep a primit un verdict favorabil în scandalul de dopaj. Suspendarea româncei a fost redusă la TAS, iar fostul lider WTA a putut să revină imediat pe terenul de tenis. Campioana de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 a jucat la Miami Open, însă a pierdut în primul tur.

Următorul turneu important la care ar fi putut lua parte ar fi fost cel de la WTA Stuttgart. Totuși, Simona Halep a refuzat wild-card-ul, iar FANATIK a aflat motivul. Românca ar urma să debuteze pe zgură în acest an la WTA Rouen.

ADVERTISEMENT

“A fost alegerea Simonei să joace la Rouen. La Stuttgart nu îi plăcea atât de mult suprafaţa de joc şi crede că în Franţa poate să se acomodeze mai bine pentru următoarele turnee de zgură”, au dezvăluit apropiaţii.

Carlos Martinez a ajuns în România la finalul săptămânii trecute

Ibericul Carlos Martinez, antrenor cu experiență, le-a mai pregătit, printre altele, pe Svetlana Kuznetsova sau Daria Kasatkina. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că antrenorul spaniol a ajuns în România, la București, încă de duminică, 31 martie.

ADVERTISEMENT

“Mereu l-am admirat pentru felul cum munceşte pe teren şi pentru rezultatele făcute cu jucătoarele care mie mi-au plăcut mereu. Kuznetsova este una dintre preferatele mele.

Am discutat cu Darren despre antrenor şi am ajuns la concluzia că vreau să încerc o perioadă cu Carlos”, spunea Simona Halep despre noul său antrenor la revenirea în ţară.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Viața bate filmul. Dezvăluirile incredibile ale unei foste spioane a Moscovei. Ce spune...
Viața bate filmul. Dezvăluirile incredibile ale unei foste spioane a Moscovei. Ce spune despre Putin și războiul din Ucraina
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Pamela este poliţistă de 20 de ani şi campioană la culturism în timpul...
Pamela este poliţistă de 20 de ani şi campioană la culturism în timpul liber. Ridică greutăţi cât 4 bărbaţi şi mănâncă ciocolată o dată pe an
După Irinel Columbeanu şi Alex Rădulescu, un alt milionar român a ajuns la...
După Irinel Columbeanu şi Alex Rădulescu, un alt milionar român a ajuns la sapă de lemn! Tribunalul a declarat falimentul
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate...
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate să facă asta! Cum a apărut supermodelul / FOTO
Mai MULȚI BANI pentru MILIOANE de ROMÂNI! Au DECIS ACUM
Mai MULȚI BANI pentru MILIOANE de ROMÂNI! Au DECIS ACUM
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat...
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat ultimele ore din viața maestrului
Marele secret al dulceții de căpșuni. Ce trebuie să faci pentru a deveni...
Marele secret al dulceții de căpșuni. Ce trebuie să faci pentru a deveni mai rezistentă
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
De ce votează Nadia Comăneci pe Gabriela Firea, iar Băsescu pe Nicușor Dan....
De ce votează Nadia Comăneci pe Gabriela Firea, iar Băsescu pe Nicușor Dan. Candidații la Primăria Bucureștiului, validați de personalități
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării