Sport

Carlos Martinez, primul antrenament cu Simona Halep la “Stejarii”! Ibericul a ajuns duminică în România. Exclusiv

Carlos Martinez a ajuns în cursul zilei de duminică în România. FANATIK a aflat că ibericul va începe antrenamentele cu Simona Halep la "Stejarii".
31.03.2024 | 15:58
Carlos Martinez primul antrenament cu Simona Halep la Stejarii Ibericul a ajuns duminica in Romania Exclusiv
Carlos Martinez, primul antrenament cu Simona Halep la "Stejarii"! Ibericul a ajuns duminică în România. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Halep a revenit în circuit după o pauză de 17 luni la WTA Miami. A fost eliminată în primul tur de Paula Badosa şi se pregăteşte pentru turnelee de zgură, suprafaţa ei preferată de joc.

Carlos Martinez, primul antrenament cu Simona Halep la “Stejarii”!

Din informaţiile FANATIK, noul antrenor al Simonei Halep, Carlos Martinez, a ajuns în România în cursul zilei de duminică. Pentru sportivă urmează o perioadă de probă cu tehnicianul iberic, recomandat şi de Darren Cahill.

ADVERTISEMENT

Primul antrenament al Simonei Halep cu noul antrenor va avea loc la “Stejarii Country Club”, chiar duminică. Cel mai probabil, românca se va antrena acasă în următoarele zile, înainte de a participa la următorul turneu.

Simona Halep va juca la WTA Rouen!

FANATIK a scris că Simona Halep a acceptat wild card-ul de la WTA Rouen, turneu care va începe pe 15 aprilie. Se joacă pe zgură indoor, în Kindarena Sports Complex, acolo unde s-a jucat în urmă cu cinci ani şi semifinala Fed Cup dintre Franţa şi România, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile, Simona Halep a făcut antrenamente uşoare ca intensitate pentru a-şi proteja umărul. Sportiva a resimţit dureri în seturile doi şi trei în meciul cu Paula Badosa de la WTA Miami.

Ce spune Halep de Martinez: “”Mereu l-am admirat pentru felul cum munceşte pe teren”

Sportiva a făcut antrenamente numai pe zgură, suprafaţa de joc fiind identică terenurilor indoor de la WTA Stuttgart şi WTA Rouen. De acum, şedinţele de pregătire vor fi cu Carlos Martinez, antrenor pe care l-a ales alături de Darren Cahill:

ADVERTISEMENT

“Mereu l-am admirat pentru felul cum munceşte pe teren şi pentru rezultatele făcute cu jucătoarele care mie mi-au plăcut mereu. Kuznetsova este una dintre preferatele mele. Am discutat cu Darren despre antrenor şi am ajuns la concluzia că vreau să încerc o perioadă cu Carlos”, a spus Halep la revenirea în ţară.

Carlos Martinez: “Vorbim de Halep, o jucătoare de top, a trebuit să fac acest pas”

Antrenorul iberic a declarat în urmă cu câteva zile că nu avea cum să refuze colaborarea cu Simona Halep, o jucătoare de top care ştie ce îşi doreşte:

ADVERTISEMENT

”Faptul că Simona a fost atât de hotărâtă că vrea să lucreze cu mine a fost ceea ce m-a convins. Dacă ea e atât de interesată, eu sunt la fel sau mai mult. Chiar săptămâna trecută respinsesem un alt proiect foarte interesant, dar aici vorbim de Halep, o jucătoare de top, a trebuit să fac acest pas.

Am văzut că lucrurile sunt foarte clare pentru ea, în acest moment nu mai trebuie să-i arăt cum se fac lucrurile, vine deja cu acea fundație a atâtor ani de experiență. Este o jucătoare cu multă personalitate, are un caracter puternic și știe perfect ce își dorește”, a spus Martinez.

  • 49 de ani are Carlos Martinez
  • 17 luni de pauză a avut Simona Halep
ADVERTISEMENT