Sport

Calculele lui Ivailo Petev înainte de Oțelul – Universitatea Craiova: „Trebuie să fim agresivi”

Ivailo Petev i-a pus gând rău lui Dorinel Munteanu, iar tehnicianul bulgar vrea cele trei puncte din partida Oțelul Galați - Universitatea Craiova.
24.11.2023 | 15:02
Calculele lui Ivailo Petev inainte de Otelul  Universitatea Craiova Trebuie sa fim agresivi
Calculele lui Ivailo Petev pentru Oțelul - U Craiova: „Trebuie să fim agresivi”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Doar trei puncte îl mulțumesc pe Ivailo Petev în deplasarea de la Galați, iar tehnicianul bulgar și-a pregătit strategia pentru a câștiga în fața trupei lui Dorinel Munteanu. Oțelul – Universitatea Craiova se va juca duminică, de la ora 17:30, iar condițiile meteorologice nu se anunță a fi blânde cu „alb-albaștrii”.

Calculele lui Ivailo Petev pentru Oțelul Galați – Universitatea Craiova: „Din primul minut o să căutăm ceea ce vrem să jucăm”

Ivailo Petev i-a pregătit intens pe „alb-albaștri” pentru confruntarea cu Oțelul Galați, iar tehnicianul bulgar sper să îi strice planurile lui Dorinel Munteanu. În ultima partida din SuperLiga, Universitatea Craiova nu a reușit să marcheze în poarta gălățenilor, deși „juveții” au asediat constant poarta adversarilor.

ADVERTISEMENT

Bulgarul a mărturisit că Ștefan Baiaram se antrenează normal alături de ceilalți coechipieri și Juraj Badelj va lipsi în următoarea perioadă, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Ivailo Petev dezvăluie că îl cunoaște pe Dorinel Munteanu de pe vrema când acesta purta tricoul României.

„Așteptările mele sunt pentru victorie, întâlnim o echipă foarte echilibrată care foarte greu pierde meciuri, o să avem tot respectul față de ei și din primul minut o să căutăm ceea ce vrem să jucăm și să câștigăm. Depinde doar de noi, trebuie să muncim mult, să jucăm ceea ce vrem să jucăm și fiecare care participă trebuie să dea maxim pentru ca echipa să arate într-un mod foarte bun

ADVERTISEMENT

Este un întreg, dar nici noi nu suntem slabi. O să fie un meci greu, dar o să căutăm ceea ce ne mulțumește și acestea sunt cele trei puncte. V-am mai spus că știu foarte bine generația aceasta, îmi amintesc (n.r. de Dorinel Munteanu), a fost un jucător foarte bun.

Sunt mulțumit de ceea ce au arătat, au muncit foarte bine și sunt mulțumit, să sperăm că duminică o să arătăm mult mai bine. A început antrenamentele cu echipa, singura problemă pe care o avem este Vlădoiu. Este o echipă care pierde foarte greu, meciul nu o să fie ușor. Badelj va lipsi cel puțin 20 de zile de la antrenamente”, a declarat Ivaylo Petev.

ADVERTISEMENT

Ivailo Petev, mesaj pentru „tricolori” după calificarea la EURO 2024: „Aș propune mai mulți jucători”

Vladimir Screciu, Nicușor Bancu și Jasmin Kurtic s-au calificat la EURO 2024, iar Ivailo Petev nu a ratat ocazia de-ași felicita elevii. Acesta este de părere că mai mulți jucători ar merita convocați de către Edi Iordănescu, însă le transmite că trebuie să demonstreze asta și pe teren.

„Folosesc momentul pentru a felicita echipa națională pentru calificarea la Campionatul European, vreau să le urez succes. Este un succes care dă dreptul României să participe la EURO, trebuie să se acomodeze foarte repede și să execute munca pentru club.

ADVERTISEMENT

Sper să dăm cât mai mult jucători la EURO și susțin că există mulți mai mulți jucători care pot să meargă la echipa națională, acum avem doi. Mai sunt și alții dar trebuie să dovedească pe teren că merită și cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea mai mulți jucători la turneu. Aș propune mai mulți, dar mutăm focusul pe echipa națională, ci nu pe meciul care urmează”, a declarat bulgarul.

„Pentru fiecare lucru există o antiforță, trebuie să fim agresivi”

Ivailo Petev i-a analizat atent pe cei de la Oțelul Galați și știe cum să învingă strategia lui Dorinel Munteanu. Acesta le-a transmis elevilor săi că trebuie să fie agresivi încă din primul minut pentru a se întoarce cu cele trei puncte în Bănie.

„Am încredere în echipa noastră pentru că au arătat o foarte mare dorință pentru îmbunătățire așa că mergem să jucăm și să câștigăm. Nu putem să alegem vremea, trebuie să ne adaptăm. Avantajul Oțelului este că sunt gazde, astea sunt condițiile iar noi trebuie să le acceptăm și să jucăm.

Pentru fiecare lucru există o antiforță, ceea ce o să facem nu o să vă spun vouă, dar în orice caz trebuie să fim agresivi. Badelj va lipsi cel puțin 20 de zile de la antrenamente”, a încheiar Ivailo Petev la conferința de presă.

ADVERTISEMENT
2,30 este cota exclusivă Betano pentru meciul Oțelul Galați - Universitatea Craiova la pronosticul „2 solist”