Life

Călin Goia, adevărul despre iubirea cu Dana Nălbaru. Ce s-a întâmplat între cei doi. „Ştiam de relația cu Dragoș”

Călin Goia, adevărul despre povestea sa de dragoste cu Dana Nălbaru. Ce s-a produs între ei. Solistul știa despre existența lui Dragoș Bucur.
07.10.2023 | 16:32
Calin Goia adevarul despre iubirea cu Dana Nalbaru Ce sa intamplat intre cei doi Stiam de relatia cu Dragos
Cât timp au fost împreună Călin Goia și Dana Nălbaru. Sursa foto: Revista Vip, Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Nălbaru, fosta membră a trupei Hi-Q, înainte de a se căsători cu Dragoș Bucur, a fost împreună cu solistul trupei Voltaj, Călin Goia. Vreme de 7 ani s-au iubit cei doi, până într-o zi când au luat-o pe căi separate. Ce a produs ruptura?

De ce s-au despărțit Dana Nălbaru și Călin Goia. Ce a mărturisit membrul trupei Voltaj

Dana Nălbaru și Călin Goia au început o poveste de dragoste la debuturile lor în muzică. În 1998 s-au cunoscut și credeau că vor fi împreună tot restul vieții. Fanii erau în extaz când îi vedeau și de cum au auzit că se vor despărți au rămas surprinși.

ADVERTISEMENT

După 7 ani în care dădeau de înțeles chiar că vor ajunge în fața altarului, Dana Nălbaru și Călin Goia au ales să meargă pe căi diferite. Au stârnit numeroase zvonuri ale separării lor, inclusiv cele legate de infidelitate. Acest lucru din urmă nu l-a negat nici Călin Goia.

Călin Goia mărturisea în 2004 că s-a despărțit de Dana Nălbaru după ce a surprins-o în gesturi de tandrețe cu un alt coleg de trupă. Ulterior, s-au mutat în locuințe diferite, iar între timp Dana Nălbaru a început o relație cu Dragoș Bucur, de care a aflat și Călin Goia.

ADVERTISEMENT

”De Dana mă despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie. Știam de relația cu Dragoș (n.r. cel cu care Dana Nalbaru s-a și căsătorit la scurt timp), îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult.”, spunea Călin Goia.

Ce spune Dana Nălbaru despre despărțirea de Călin Goia

Dana Nălbaru a justificat și ea separarea de Călin Goia. Fosta membră a trupei Hi-Q a explicat că nu mai exista comunicare în cuplu și după prima jumătate de an și-a dat seama că nu Călin Goia este bărbatul lângă care va fi întreaga viață.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dana Nălbaru a mai spus că ajunsese să aibă senzația de neîmplinire, care de la o zi la alta se intensifica și a început să facă atacuri de panică. Mai mult, nu se mai simțea înțeleasă de artist și cu toate că i-a fost greu să o ia de la capăt, nu a ezitat.

”Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație. Ajunsesem să nu mai văd lucrurile frumoase din jur, senzația de neîmplinire sporea, m-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic.

ADVERTISEMENT

Dar nu neapărat atacurile de panică erau problema, ci frecvența cu care se întâmplau și felul în care simțeam că nu voi scăpa niciodată de ele decât dacă scap de ceea ce mă face pe mine nefericită. Nu mă simțeam înțeleasă… Sunt convinsă că sunt o grămadă de oameni care sunt în relații și se simt singuri în acea relație. A fost greu să o iau de la capăt. Întotdeauna e greu să o iei de la capăt”, spunea Dana Nălbaru.

În momentul de față, Dana Nălbaru formează de 18 ani o căsnicie cu Dragoș Bucur, alături de care are trei copii. Interpreta a devenit și foarte religioasă, făcând parte dintr-o sectă. În ceea ce-l privește pe Călin Goia, el este căsătorit de 17 ani cu Andreea Goia și au împreună tot trei copii, doi băieți și o fetiță.

ADVERTISEMENT