Life

Calvarul trăit de Marilu Dobrescu pentru a rămîne însărcinată! A pierdut totul din cauza asta

Una dintre cele mai cunoscute personaje mondele din România, Marilu Dobrescu, a trăit un adevărat coșmar în încercarea de a rămâne însărcinată.
20.04.2024 | 21:57
Calvarul trait de Marilu Dobrescu pentru a ramine insarcinata A pierdut totul din cauza asta
Marilu Dobrescu, sacrificii uriașe pentru a rămâne însărcinată! A fost la un pas de moarte / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marilu Dobrescu a trecut prin clipe cumplite în încercarea de a rămâne însărcinată. Ani la rândul, alături de iubitul ei de atunci, Iustin Petrescu, influencerul a încercat să rămână gravidă. Nu a putut pe cale naturală, așa că a apelat la medicină.

Marilu Dobrescu, sacrificii uriașe pentru a rămâne însărcinată

Marilu Dobrescu a povestit pe contul ei de Youtube ce sacrificii a făcut pentru a rămâne însărcinată atunci când forma un cuplu cu Iustin. De altfel, preciza ea, pentru că nu au putut să devină părinți pe cale naturală au apelat la o serie de proceduri medicale pentru o sarcină in-vitro.

ADVERTISEMENT

Doar că procedurile cu pricina au fost deosebit de dificile. Chiar stresante. Iar asta, explicau cei doi în clipul de pe Youtube, a și dus la un dezechilibru în relația lor. Care relație, deși avea patru ani, a fost prea zdruncinată și a luat sfârșit la un moment dat.

Mai mult, explica Marilu Dobrescu, timp de trei ani s-a tot chinuit să devină mamă. A respectat nenumărate indicații și interdicții impuse de medici. Totul a fost însă în zadar, iar problemele ei, durerile îndurate, sunt greu de descris în cuvinte.

ADVERTISEMENT

„După primul transfer eșuat, în care am aflat că, de fapt, nu sunt însărcinată, am făcut hiperstimulare ovariană, adică s-au umflat ovarele de la injecții și mi-a venit menstruația. Pentru că nu mai trecusem niciodată prin așa ceva, m-a luat prin surprindere.

Prima menstruație pe care am avut-o, după primul transfer eșuat, că ce se întâmplă, e transfer eșuat, nu ești însărcinată și îți vine menstruația. În ziua aia când mi-a venit eu n-am cunoscut durere mai mare. Tremuram, eram pe jos, transpiram, Iustin dormea.

ADVERTISEMENT

M-am trezit direct din pat și m-am pus pe jos și m-am târât până în sufragerie. (…) M-am pus pe jos și mi-am dat ochii peste cap, în momentul ăla credeam că o să mor”, a povestit Marilu Dobrescu, pe Youtube, conform Cancan.

Marilu Dobrescu, luată cu Ambulanța

Iustin Petrescu, fostul iubit al lui Marilu Dobrescu, a povestit, la rândul său, cum a trăit respectivul moment. Și, recunoaște el, s-a speriat mai tare ca niciodată când a găsit-o, pe jos, în baie. A chemat imediat Ambulanța, dar și acum își amintește cu groază ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

„Am văzut-o pe Marilu pe jos, într-o baltă de transpirație, cu privirea aia pe care o ai înainte să dai colțul, privirea pierdută așa. (…) Nu-mi dădeam seama dacă este stare critică sau nu”, spune, conform sursei citate, și Iustin Petrescu.

După patru ani de relație, în urmă cu câteva zile, Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au anunțat că s-au despărțit. Unul lângă celălalt, cei doi au explicat că, pentru amândoi, este cea mai bună decizie cu putință, dar că vor rămâne amici apropiați.

ADVERTISEMENT