Life

Marilu Dobrescu, dezvăluiri fierbinți despre infidelitate! S-a cuplat cu actualul iubit pe când era în altă relație

Marilu Dobrescu, celebră pe Instagram, mărturisiri despre infidelitate. Și-a cunoscut iubitul când era deja într-o relație.
14.03.2023 | 13:08
Marilu Dobrescu dezvaluiri fierbinti despre infidelitate Sa cuplat cu actualul iubit pe cand era in alta relatie
Marilu Dobrescu a vorbit despre infidelitate. Cum și-a cunoscut iubitul. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marilu Dobrescu, una dintre cele mai cunoscute vedete ale Instagramului, a vorbit despre infidelitate. De mai bine de trei trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Iustin, dar începuturile au fost complicate. Tânăra avea o altă relație când și-a cunoscut actualul iubit.

Marilu Dobrescu, mărturisiri sincere despre infidelitate. Avea relație când și-a cunoscut actualul iubit

Marilu Dobrescu, cel mai bun influencer român la Gala People’s Choice Awards 2021, a făcut dezvăluiri despre infidelitate. Tânăra și actualul său iubit, Iustin Petrescu, sunt împreună de trei ani, iar povestea de dragoste dintre ei a început online.

ADVERTISEMENT

După ce l-a văzut, Marilu Dobrescu i-a scris bărbatului de pe un cont fals. După două săptămâni în care au discutat prin mesaje, a venit momentul să se întâlnească. Atunci, Iustin Petrescu i-a aflat identitatea.

„Pe scurt, ne-am cunoscut online. Are legătură, cumva, și cu foștii noștri. I-am scris de pe un cont fals, pentru că nu voiam să știe cine-i scrie. Pentru că eram într-o situație foarte complicată. I-am scris că este cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut în viața mea. După mă gândeam că o să vadă mesajul și după aia o să trecem peste.

ADVERTISEMENT

Noi am vorbit două săptămâni pe acel cont secret și după ne-am dat seama că vrem să ne și vedem. Practic, atunci când ne-am văzut prima oară, el a aflat cine sunt”, a povestit Marilu Dobrescu în emisiunea Vorbește lumea.

 „Eram într-o relație complicată pe care voiam să o termin”

Marilu Dobrescu i-a dezvăluit lui Lili Sandu, care nu cunoștea povestea, motivul pentru care a ales să-i scrie actualului iubit de pe un cont fals. Tânăra influenceriță era, încă, implicată într-o altă relație, lucru care ar fi putut fi considerat infidelitate.

ADVERTISEMENT

„Eram…într-o relație, o situație complicată. Da, ceva foarte toxic și am zis că mai bine mă bag așa ca să văd ce ar putea să fie. Ce ar putea să fie dacă aș ieși din situația toxică în care mă aflam în momentul acela. Ceva de genul (n.r era într-o altă relație), pe care oricum voiam să o termin”, a mărturisit Marilu Dobrescu.

Întâlnirea dintre Marilu Dobrescu nu a fost una simplă, ci presărată cu surprize: „Eu nu știam cine este. Eu am făcut o vânătoare de obiecte și am așteptat-o într-un local, care mai avea 5 minute până se închidea. A venit”, a spus Iustin.

ADVERTISEMENT

„În tot orașul, în tot Centrul Vechi erau bilețele care duceau spre locul în care e el, iar eu trebuia să rezolv câte o ghicitoare. Mi-a luat o oră”, a completat Marilu Dobrescu în emisiunea de la Pro TV.

Ce probleme întâmpină Marilu Dobrescu și iubitul său în relație

De când s-au văzut prima dată, Marilu Dobrescu și iubitul său au rămas împreună. Vedeta și Iustin au ajuns să facă totul în doi. Totuși, nu este deloc ușor să fie tot timpul unul cu celălalt, iar problemele apar.

„Noi dacă stăm împreună din a doua săptămână sau a treia săptămână, am avut de gestionat foarte multe chestii prin care trec cuplurile. Toată lumea se ceartă. Important e cum te cerți, dacă o faci productiv, constructiv. Cam ce faci cu copiii mici trebuie să faci și în cuplu”, a susținut Marilu Dobrescu.

Vedeta de pe Instagram a mărturisit că actualul său iubit a temperat-o și a învățat-o să comunice. Iustin a fost ajutat și de faptul că a lucrat în trecut cu copiii. Totodată, Marilu a afirmat că se află în cel mai bun punct al relației lor.

„Eu sunt o persoană foarte vulcanică. El este un om foarte relaxat. A lucrat și copiii. A făcut terapie cu copiii. Cumva, cred că asta a contat foarte mult când vine vorba de mine. Eu spun 15 cuvinte pe milisecundă în momentul în care mă cert. Cumva, el a ajutat mult în acest proces de comunicare.

El m-a învățat să comunic. Noi și lucrăm împreună. N-ai cum să n-o iei razna când stai non stop cu un om. Am învățat cum să ungem treaba. După trei ani de zile, mi se pare că suntem în cel mai stabil punct al relației noastre”, a completat Marilu Dobrescu.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată