Life

Camelia Pătrășcanu îți aduce horoscopul săptămânii 25-31 ianuarie 2021. Gemenii au probleme financiare

24.01.2021 | 21:26
Camelia Patrascanu iti aduce horoscopul saptamanii 2531 ianuarie 2021 Gemenii au probleme financiare
ADVERTISEMENT

Săptămâna 25-31 ianuarie îți scoate în cale o mulțime de provocări și nu le vei putea facă față în absența unei atitudini pozitive, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni.

Potrivit astrologului Camelia Pătrășcanu, ziua de joi stă sub semnul Vărsătorului, ceea ce înseamnă că e momentul potrivit pentru planuri de viitor. Atenție, însă, la cheltuieli, pentru că urmează o săptămână a economiilor.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Fecioarei? Ziua de luni se anunță benefică pentru carieră, așa că nu mai sta pe gânduri! Pune în practică ideile pe care le-ai tot amânat în ultimele luni și vei vedea că își vor arăta roadele în foarte scurt timp. Horoscopul este oferit de antena3.ro.

Berbec

Săptămâna începe în forță, cu o zi de luni aproape perfectă. Marţi şi miercuri, în schimb, te așteaptă zile tensionate, așa că încearcă să-ți păstrezi calmul. Luna plină de joi va aduce tensiuni în plan social, iar week-end-ul se anunță ceva mai relaxat.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai preocupări legate de bani. Marţi şi miercuri ai nevoie de nişte aprobări și faci eforturi să le obții cât mai repede posibil, iar pentru Luna plină de joi pot apărea unele tensiuni, mai ales dacă îți simți locul amenințat. Toate se limpezesc, însă, la sfârșitul săptămânii.

Gemeni

Marţi şi miercuri se întrevăd anumite tensiuni legate de bani. Ești cam zgârcit, dar și productiv la locul de muncă, așa că reușești să compensezi. Luna plină aduce emoţii legate de viitor, iar în weekend ai parte de susţinerea familiei.

ADVERTISEMENT

Rac

Cele mai mari emoții apar marţi şi miercuri, iar Luna plină aduce tensiuni legate de banii pe care riști să-i pierzi din cauza altcuiva. Te simți dat la o parte, dar nu ar trebui să reacționezi dur la adresa celor din jur. Poate e doar o impresie greșită.

Leu

Începi săptămâna bine, ești în formă, dar nu te bucura prea devreme, că marți și miercuri te vor pune la încercare. Nici Luna plină nu îți dă voie să ai zile liniștite în preajma weekend-ului,  În week-end, dar încearcă să menții o atitudine pozitivă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ziua de luni e benefică pentru carieră. Reușești să duci la bun sfârșit un proiect dificil și stârnești admirația colegilor de muncă. Marți și miercuri se anunță ceva mai tensionate, dar nu te îngrijora. Ai trecut prin momente mai grele.

 Balanță

Săptămâna se anunţă foarte importantă pentru carieră, așa că fii foarte atent la deciziile pe care le iei. Nu e indicat să lași nimic la voia întâmplării. Abia în weekend vei putea să-ți reîncarci bateriile.

Scorpion

Îți faci tot felul de calcule și încerci pe toate căile posibile să capeți mai multă atenție. Poate nu ar trebuie să insiști atât de mult asupra acestui aspect. Până la urmă, ce contează cum te percep prietenii sau colegii de muncă?

 Săgetător

Săptămâna începe cu dificultăți în plan financiar, așa că ai grijă cât și cum cheltuiești. Vestea bună e că relația cu persoana iubită merge mai departe fără probleme. Ba chiar te bate gândul să îți pui pirostriile.

 Capricorn

Planetele acţionează în sfera relaţiilor, mai ales când vine vorba despre cele sentimentale. Cel mai bine ar fi să dai dovadă de diplomație dacă apar anumite conflicte. Nu încerca să răspunzi cu aceeași monedă, că înrăutățești situația.

 Vărsător

Muncă, muncă și iar muncă în săptămâna care se pregătește să înceapă. Dar nu în zadar, pentru că primești sume importante de bani, mai ales dacă ești suficient de atent.

 Pești

O  săptămână care începe sub semnul pasiunii şi iubirii, mai ales marţi şi miercuri, dar riscă să se încheie cu un scandal. Depinde doar de tine ca situația să nu scape complet de sub control.

ADVERTISEMENT