Life

Camelia Pătrășcanu îți aduce horoscopul zilei de joi, 4 martie. Gemenii au nevoie de ajutor

04.03.2021 | 09:40
Camelia Patrascanu iti aduce horoscopul zilei de joi 4 martie Gemenii au nevoie de ajutor
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu îți aduce horoscopul de joi, 4 martie, o zi în care trebuie să renunți la orgoliu și să ceri ajutorul unei persoane cu mai multă experiență.

Nu de alta, dar unele probleme sunt imposibil de rezolvat pe cont propriu, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni. „Rețeta” se aplică și în relația cu persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Balanței? Poți să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil, pentru că te așteaptă o zi extrem de fructuoasă din punct de vedere financiar. Da, ai auzit foarte bine. Îți intră bani în cont și nu sunt deloc puțini. Horoscopul este oferit de antena3.ro.

Camelia Pătrășcanu îți spune ce surprize te așteaptă în ziua de joi, 4 martie

Berbec

O persoană inspirată și binevoitoare te ajută să găsești soluții la toate problemele care te macină. Asta dacă nu alegi să faci pe orgoliosul și îi ceri sfatul.

ADVERTISEMENT

Taur

Colaborarea cu un prieten sau o cunoştinţă se va dovedi fructuoasă. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, nu uita că Internetul îți stă la dispoziție.

Gemeni

Muncești cu drag și spor, dar e posibil să apară unele probleme imposibil de rezolvat pe cont propriu. Ai intuit bine, trebuie să ceri sfatul unei persoane cu mai multă experiență.

ADVERTISEMENT

Rac

I-ați inima în dinți și bate din nou la acea ușă. Poate ești suficient de inspirat și se deschide de data asta. Dacă nu, măcar te poți consola cu gândul că ai încercat în loc să stai cu mâinile-n sân.

Fecioară

Ziua este fovorabilă pentru şedinţe și consultări. Nu de alta, dar ai vorbele la tine, știi cum să obții ceea ce-ți propui. Pe cont propriu sau cu ajutorul colegilor, un lucru e cert: nimic nu-ți poate sta în cale.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ieși în evidenţă prin organizare şi determinare. Unde mai pui că se anunță o zi extrem de fructuoasă din punct de vedere financiar.

Scorpion

Dai dovadă de intuiţie și fler în toate problemele pe care trebuie să le rezolvi. Toate bune și frumoase, dar încearcă să te bazezi și pe membrii familiei, nu doar pe prieteni.

Săgetător

Primești o atenţionare cu privire la sănătate și e clar ca lumina zilei ce trebuie să faci. Corpul tău are nevoie de odihnă după toate sarcinile dificile la care l-ai supus.

Capricorn

Lucrezi cu spor în prima parte a zilei, dacă lași orgoliul deoparte și accepți ajutorul unei persoane cu mai multă experiență. Ba chiar poți să o iei ca model, îți va prinde bine pe viitor.

Vărsător

Ai autoritate şi ţii cu dinții de o soluţie, chiar dacă știi că nu e cea mai bună. Pur și simplu refuzi să ieși din zona ta de confort. Ar trebui să dai dovadă de mai multă flexibilitate astăzi.

Pești

Primești anumite răspunsuri și, chiar dacă nu sunt cele pe care le așteptai, se vor dovedi utile, pentru că te vor scoate din încurcătură. Trebuie doar să nu te faci că nu le înțelegi.

ADVERTISEMENT