Life

Camera în care să nu ții niciodată routerul Wi-Fi. Se pierde semnalul, iar internetul poate cădea oricând

Tu știi în ce cameră să nu îți ții niciodată routerul Wi-Fi? Se pierde semnalul foarte ușor, iar internetul poate cădea în orice moment.
05.08.2023 | 10:43
Camera in care sa nu tii niciodata routerul WiFi Se pierde semnalul iar internetul poate cadea oricand
Camera în care să nu îți ții niciodată routerul Wi-Fi. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Ar fi bine să știi în ce cameră să nu îți ții niciodată routerul Wi-Fi. Contează enorm acest lucru, în special atunci când vrei o conexiune mai bună la internet, fără alte probleme.

Camera în care să nu îți ții niciodată routerul Wi-Fi

Virgin Media a emis un nou sfat extrem de important pentru utilizatorii săi. Află că dincolo de lucrurile pe care nu trebuie să le ții lângă routerul Wi-Fi, contează și locul din casă în care acesta este pus.

ADVERTISEMENT

Știai că descărcările pot fi mai lente dacă pui routerul Wi-Fi într-un loc greșit? Și nu doar acestea sunt afectate, ci și funcționarea internetului tău pe platforme de socializare ori de vizionare de filme.

Potrivit sfaturilor actualizate ale Virgin, camera în care să nu pui niciodată routerul Wi-Fi este bucătăria. Care este motivul? Această zonă este plină de obiecte metalice și dispozitive precum cuptoarele cu microunde.

ADVERTISEMENT

Mai departe, după cum știm deja, obiectele metalice pot face ravagii semnalului la internet. Și frigiderul e la fel de periculos ca și mașina de spălat, avertizează sursa citată care ne recomandă să fim atenți la acest detaliu.

“Bucătăriile găzduiesc adesea aparate metalice grele. Gândiți-vă la cuptoare, frigidere și mașini de spălat, precum și aparate electronice care emit semnale, cum ar fi cuptoarele cu microunde, ceea ce le face să fie un mediu deosebit de neospitalier pentru routerul dvs.”, explică Virgin, potrivit Mirror.

ADVERTISEMENT

Cel mai sigur loc în care îl poți monta

Și totuși unde să pui routerul Wi-Fi? Specialiștii ne recomandă să optăm pentru o suprafață înaltă. Fie pe un birou, fie pe perete. De asemenea, indicat ar fi să stea fie pe hol, fie în sufragerie.

Un alt detaliu interesant este legat de priza în care este băgat routerul. Mai exact, specialiștii spun să îl conectăm la priza principală și nicidecum la un cablu prelungitor. Doar așa ne bucurăm de viteza de internet mult dorită.

ADVERTISEMENT

Iar dacă stai la casă, ar fi bine ca routerul Wi-Fi să fie în centrul ei, ori în centrul camerei unde folosești cel mai mult internetul. În acest mod, semnalul se răspândește ușor iar tu nu vei avea probleme la conectare.

ADVERTISEMENT
Tags: