News

Cameramanul Luciei Goracci, declarații despre scandalul cu Diana Șoșoacă: „S-a schimbat radical şi a încuiat uşa cu cheia”

Stojicic Miodrag, cameramanul Luciei Goracci, a făcut declarații despre scandalul cu Diana Șoșoacă și cu soțul ei, Silvestru Șoșoacă. El a explicat când au degenerat lucrurile.
17.12.2021 | 09:00
Cameramanul Luciei Goracci declaratii despre scandalul cu Diana Sosoaca Sa schimbat radical si a incuiat usa cu cheia
ADVERTISEMENT

Stojicic Miodrag, cameramanul Luciei Goracci, a vorbit despre scandalul cu Diana Șoșoacă, care este acum acuzată că a privat de libertate o echipă de jurnaliști.

Mai mult, Lucia Goracci a făcut plângere penală împotriva sa. Acum, camaramanul a venit și el cu explicații în acest caz și a vorbit despre ce s- întâmplat, de fapt, în biroul Dianei Șoșoacă și cum au escaladat lucrurile.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a devenit agresivă, spune cameramanul Luciei Goracci

Astfel, conform acestuia, atitudinea senatoarei a început să se schimbe atunci când unul dintre bărbații prezenți acolo a adus un sac negru, iar apoi ea a devenit agresivă.

Apoi, Diana Șoșoacă a cerut ca jurnalista care venise cu echipa de la Rai Uno să traducă din română, iar ea a avertizat-o că cunoaște limba, așa că nu poate să spună altceva.

ADVERTISEMENT

Lucia Goracci a întrebat dacă aceasta este o amenințare la adresa Deliei Marinescu, căci ea era jurnalistul de legătură, iar atunci Diana Șoșoacă le-a cerut tuturor să plece.

“Totul a fost bine, când unul dintre bărbaţii care se aflau în birou a adus un sac negru, mare, doamna Șoșoacă devenind agresivă, spunând că în acel sac se bagă oamenii morţi dezbrăcaţi (…).

ADVERTISEMENT

 Doamna Șoșoacă i-a răspuns că dacă nu vă convine, puteţi să plecaţi. 

Ulterior, toate persoanele, în afară de mine, s-au înghesuit cu toţii în hol, formând o ambuscadă”, a povestit camaramanul.

Stojicic Miodrag: Diana Șoșoacă s-a schimbat radical

După ce toată lumea a ieșit pe hol, Diana Șoșoacă a încuiat ușa cabinetului și le-a cerut jurnalițtilor să se legitimeze.

ADVERTISEMENT

După aceea, ea a sunat la 112 și a spus că mai multe persoane au intrat peste ea, în cabinetul său de avocatură.

„Ea filma, în acest timp, după ce s-a schimbat radical şi a încuiat uşa cu cheia, întrebându-ne cine suntem şi cerând să ne legitimăm.

Ea a sunat la poliţie şi a comunicat că anumite persoane au intrat peste ea fără voia ei, filmând-o fără voia ei”, a mai explicat Stojicic Miodrag.

Diana Șoșoacă chiar a țipat la cameraman și i-a cerut să îi arate documentele care atestă că este jurnalist.

„Doamna Șosoacă a început să ţipe la mine, spunându-mi că nu sunt jurnalist şi să arăt documentele în acest sens”, a spus acesta, conform a3.ro.

ADVERTISEMENT