News

Canapea la un preț incredibil de numai 49 de lei. Unde se găsește produsul pentru care românii au stat la cozi ore întregi. Oferta e valabilă până pe 16 iulie

Un depozit de mobilă de lângă Cluj a creat o adevărată isterie cu ofertele sale. Norocoșii au putut cumpăra o canapea cu 49 de lei
15.07.2023 | 17:25
Canapea la un pret incredibil de numai 49 de lei Unde se gaseste produsul pentru care romanii au stat la cozi ore intregi Oferta e valabila pana pe 16 iulie
Oamenii au stat la coadă toată noaptea Sursa foto: stiridecluj.ro / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zeci de persoane au dat buzna în depozitul de mobilă încă de la deschidere. Cei mai norocoși au pus mâna pe mobilier la prețuri incredibile. Clienții au cumpărat tot ce le-a căzut în mână.

Canapea la un preț incredibil de numai 49 de lei

Pentru un weekend, depozitul de mobilă din Florești, lângă Cluj, a avut reduceri foarte mari. Obiectele erau fie retururi, fie aveau mici defecte. O canapea, de exemplu, s-a vândut cu mai puțin de 50 de lei, iar un colțar cu 500 de lei.

ADVERTISEMENT

Oamenii s-au așezat la coadă, încă de noaptea trecută. Clienții au ajuns în Florești din Iași, Timișoara sau Cluj. Reprezentanții depozitului de mobilă spun că ofertele vor fi valabile inclusiv până duminică, 16 iulie.

De asemenea, reprezentanții outletului de mobilă din Florești spun că au mai organizat asemenea evenimente, însă acestea nu s-au bucurat niciodată de asemenea popularitate. Vezi video pe stiridecluj.ro.

ADVERTISEMENT

Deschideri de magazine cu haos

Nu este prima dată când perspectiva unor reduceri duce la haos. În 2022, deschiderea unui nou supermarket din București s-a lăsat cu bătaie. Oamenii au luat cu asalt magazinul, s-au îmbrâncit şi s-au înjurat, amintește click.ro.

Cele mai vânate au fost 20 de televizoare ultramoderne, la jumătate de preț. Faptul că au fost prea puține pentru numărul doritorilor a dus la o încăierare generală pentru ele.

ADVERTISEMENT

O altă deschidere de magazin care s-a terminat în haos a fost tot anul trecut și tot în București. Oamenii au format cozi interminabile chiar şi cu două ore înainte de deschidere.

S-a cumpărat atât de mult încât după primele două ore magazinul a impus restricții. Cine a vrut, însă mai mult, a cerut bonuri separate. Aşa că nimeni n-a plecat cu sacoşele goale.

ADVERTISEMENT

Și deschiderile de șaormerii se lasă cu îmbulzeală. Mai ales dacă aparțin unor personaje precum Tzancă Uraganu sau Dorian Popa, care servesc clienții în ziua deschiderii și oferă preparatele gratis.

ADVERTISEMENT