Sport

Când ar putea reveni Valentin Mihăilă la Parma. Veste mare primită de internaționalul român după convocarea la echipa naționala

Valentin Mihăilă se apropie de revenirea în tricoul celor de la Parma. FANATIK vă prezintă ultimele detalii despre internaționalul român.
04.03.2023 | 08:54
Cand ar putea reveni Valentin Mihaila la Parma Veste mare primita de internationalul roman dupa convocarea la echipa nationala
Când ar putea reveni Valentin Mihăilă la Parma. Veste mare primită de internaționalul român după convocarea la echipa naționala. sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a făcut lista preliminară de jucători pentru primele partide ale reprezentativei României din preliminariile Campionatului European din 2024. Valentin Mihăilă a fost convocat de selecționerul echipei naționalei, iar fostul jucător al Universității Craiova este aproape să revină la Parma.

Valentin Mihăilă primește o veste mare după convocarea la echipa națională a României

Echipa națională a României se pregătește de confruntările cu Andorra și Belarus din preliminăriile Euro 2024. Valentin Mihăilă se află pe lista preliminară a lui Edi Iordănescu, chiar dacă atacantul român a fost indisponibil la Parma în ultima lună.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a rezistat doar 15 minute în partida cu Genoa, iar fostul jucător al Universității Craiova a părăsit terenul în lacrimi. Acesta a suferit o ruptură musculară, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, însă a continuat să spere la o convocare la echipa națională a României.

Din informațiile obținute de FANATIK, Valentin Mihăilă a revenit la antrenamente celor de la Parma și se pregătește pentru primele minute după accidentare. Acesta nu va fi în lotul formației italiene pentru următoarea confruntare din Serie B cu Reggina.

ADVERTISEMENT

Sunt șanse mari ca Valentin Mihăilă se prindă lotul celor de la Parma în ultimele două partide programate înaintea pauzei competiționale. Rămâne de văzut dacă Fabio Pecchia îl va arunca în luptă pe internaționalul român în meciurile din campionat cu Sudtirol și Como.

Cum vrea Valentin Mihăilă să scape de accidentările de la Parma

Valentin Mihăilă a avut probleme medicale dese la Parma, după ce a revenit de la Atalanta Bergamo. Internaționalul român a fost indisponibil o lungă perioadă de timp în campionat, din cauza rupturilor musculare suferite în sezonul 2022-2023 din Serie B.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a decis să își facă o serie amănunțite de analize pentru a elucida motivul șirul accidentărilor interminabile. Tatăl lui Valentin Mihăilă a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că fiul său are un regim alimentar strict și nu face excese.

„Vali nu dă vina pe antrenamente și pregătiri, pentru că este de aproape doi ani în Italia, s-a acomodat și nu mai are probleme. Problema este asta (n.r. accidentările dese), trebuie să descoperim din alimentație. Alimentația este de sportiv, nu se abate.

ADVERTISEMENT

Nu bea cola, sucuri, bea doar apă și mănâncă doar ce se impune, are un regim strict, iar greutatea este ok, nu știm ce ar putea fi. Noi ca familie nu știm, nu suntem doctori. Nu este doar la el, vedeți că și la Man se întâmplă, mai este și Kamara și încă doi”, spunea Marian Mihăilă.

ADVERTISEMENT