Life

Când are de gând Dana Roba să se mărite cu noul iubit. De ce nu locuiesc împreună

Când are de gând Dana Roba să se mărite cu noul iubit, Beni. Cei doi îndrăgostiți nu locuiesc împreună încă, iar make-up artista a vorbit despre motiv.
31.08.2023 | 15:30
Cand are de gand Dana Roba sa se marite cu noul iubit De ce nu locuiesc impreuna
Când are de gând Dana Roba să se mărite. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Când are de gând Dana Roba să se mărite cu noul iubit. De ce nu locuiește aceasta împreună cu Beni, cel care i-a cucerit inima.

Când are de gând Dana Roba să se mărite

Dana Roba trăiește acum o poveste frumoasă de iubire și chiar a vorbit despre nuntă. Aceasta nu se grăbește să facă din nou marele pas de a se căsători, mai ales după relația trecută, în care era să și piardă și viața.

ADVERTISEMENT

Dana Roba vrea mai întâi să divorțeze de Daniel Balaciu, cel care a fost la un pas să o ucidă. Abia după aceea celebra make-up artistă se gândește să își refacă viața în mod oficial.

Aceasta a spus și că nu locuiește împreună cu Beni în acest moment pentru că este păcat, ea fiind pocăită.

ADVERTISEMENT

”Povestea noastră de iubire e foarte frumoasă. Prima oară vreau să fiu divorțată și după vorbim și despre nuntă.

La pocăiți nu ai voie să stai în curvie. Momentan încă nu locuim împreună pentru că nu s-a mutat la mine cu țoale, cu tot”, a spus ea pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Dana Roba se operează curând pentru a arăta ca înainte. Medicul i-a spus că o tratează gratis

Dana Roba va trece și printr-o operație foarte importantă în luna octombrie. Aceasta va veni la București pentru reconstrucția frunții la doctorul Vlad Ciurea, 83 de ani.

Este unul dintre cei mai renumiți medici din România, care i-a transmis vedetei că nu vrea să îi ia bani pe intervenție estetică pentru că a rămas impresionat de povestea ei.

ADVERTISEMENT

”Voi veni la doctorul Vlad Ciurea în octombrie și el mă va opera pentru reconstrucția frunții mele.

Este unul dintre cei mai renumiți medici din România. Mi-a zis că l-a impresionat povestea mea și că vrea să mă opereze fără niciun cost la clinica lui privată”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT