Life

După ce a recunoscut că are iubit, Dana Roba i-a trimis un mesaj emoționant lui Beni: „Într-o zi…”

Dana Roba nu mai are niciun motiv să-și ascundă fericirea de ochii lumii. I-a făcut lui Beniamin o declarație publică de dragoste.
17.08.2023 | 18:21
Dupa ce a recunoscut ca are iubit Dana Roba ia trimis un mesaj emotionant lui Beni Intro zi
Dana Roba a recunoscut că are o relație cu Beniamin. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a recunoscut că are o relație cu Beniamin, Dana Roba nu mai are niciun motiv să-și ascundă povestea de dragoste. Cu toate că încă nu este oficial o femeie divorțată, i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă noului iubit.

Dana Roba, declarație de dragoste publică pentru Beniamin- noul său iubit

Dacă și-a făcut curaj să recunoască relația cu Beniamin, despre care până acum spunea că îi este doar un prieten, Dana Roba nu mai are niciun motiv să-și ascundă bucuria. După ce a fost scoasă la o cină romantică și răsfățată cu un buchet superb de flori, make-up artistul i-a făcut făcut o declarație emoționantă iubitului său.

ADVERTISEMENT

Alături de o imagine în care apar împreună, femeia care cu doar două luni în urmă a fost lovită de, încă, soțul său cu un ciocan și a fost la un pas de moarte a publicat și un text prin care a dat de înțeles că și-a găsit liniștea, iubește din nou și este iubită.

„Într-o zi vei întâlni pe cineva care îți va înțelege povestea și te va proteja pentru că nu va dori să treci iar prin aceeași durere”, este mesajul transmis de Dana Roba pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Dana Roba a recunoscut că și-a refăcut viața

Dana Roba a recunoscut s-a îndrăgostit de Beniamin într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.ro. Make-up artistul susține că bărbatul a cucerit-o încă de când era în spital și o vizita aproape zilnic, iar după aceea își făcea timp pentru a o îngriji, deoarece ea avea mâinile în ghips.

Dana Roba susține că nu s-ar fi ajuns în această situație dacă Daniel Balaciu nu ar fi lovit-o atât de tare și nu ar fi încercat să o omoare. Totuși, acum ia în calcul varianta de a se recăsători, cerință impusă și de religia din care fac parte ea și Beniamin.

ADVERTISEMENT
dana roba beniamin iubit  flori batic
Mesajul transmis de Dana Roba după ce a recunoscut că are iubit.
Sursa foto: Instagram

„Dacă se leagă relația, ne căsătorim”

„Îl știam de dinainte, normal. Nu eram apropiați. El a fost însurat până acum doi ani. Acum doi ani a divorțat, e și singur de doi ani. Dar noi nu ne-am văzut de 14 ani încoace, niciodată. Noi, prima dată ne-am văzut, după 14 ani, la spital. Daniel cu siguranță știe (de relație, n. red.) pentru că îi spune fratele lui totul.

Dar nu mă interesează ce știe Daniel, mă interesează ce știe Dumnezeu. Eu nu am vrut să ajungem aici și, cu siguranță, nu ar fi existat chestia asta dacă el nu m-ar fi bătut așa. Noi, dacă am fi divorțat pe cale amiabilă, și el rămânea în casă aveam toate șansele să ne împăcăm.

ADVERTISEMENT

Dar bătaia pe care mi-a dat-o m-a convins că el merită să stea la pușcărie și eu merit să  îmi refac viața. Momentan suntem în stadiu de a ne cunoaște, vedem cu măritișul. Dacă va fi, se va întâmpla. Oricum, la noi, la pocăiți, nu ai voie să stai în curvie. Dacă se leagă relația, ne căsătorim. Dar procesul meu de divorț este pe rol, în septembrie începe”, ne-a spus Daniela Roba.

ADVERTISEMENT