Life

Când are loc finala Asia Express 2021. Data și ora, stabilite de Antena 1

Asia Express 2021 ține oamenii cu sufletul la gură. Competiția de la Antena 1 a ajuns la sezonul cu numărul 4, care nu mai are foarte multe ediții până la sfârșit.
15.11.2021 | 22:11
Cand are loc finala Asia Express 2021 Data si ora stabilite de Antena 1
Asia Express 2021, aproape de finală. Când se află câștigătorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Marea finală a emisiunii moderate de Irina Fodor se apropie cu pași repezi, în momentul de față lupta dându-se între cinci echipe. Premiul pus în joc este de 30.000 de euro.

Producătorii sezonului actual au transmis când are loc ultima ediție Asia Express 2021. Data și ora au fost stabilite deja de întreaga echipă.

ADVERTISEMENT

Concret, competiția de pe Drumul Împăraților le va arăta fanilor marele câștigător în curând. Mai exact, spre finalul lunii noiembrie se anunță echipa învingătoare.

Asia Express 2021, aproape de finală. Când se află câștigătorul

După un traseu care s-a desfășurat în Turcia, Georgia, Iordania şi Israel cei din fața televizoarelor vor descoperi cine este marele câștigător de la Asia Express 2021.

ADVERTISEMENT

Duminică, 28 noiembrie 2021, este ziua cea mare pentru concurenții de pe Drumul Împăraților. Ora 20:00 este cea care trebuie trecută în calendar.

La capătul unei competiții grele pentru echipele înscrise în concursul de la Antena 1 doar două vor lupta pentru premiul de 30.000 de euro, însă numai una va câștiga.

ADVERTISEMENT

Asia Express 2021, tot mai aproape de marea finală

Mihai Petre – Elwira, Cuza – Emi, Adriana Trandafir – Maria Speranța și Eliza – Cosmin Natanticu sunt cele patru echipe care au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă pentru Iordania.

Lidia și Estera Buble sunt cele care s-au salvat în această ultimă ediție de la Asia Express 2021, care se anunță una dificilă pentru cei care vor să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

„Dacă până acum știam foarte bine câte zile de cursă există, acum nu știm nimic. Cred că vom mai avea o zi de competiție, iar apoi cursa pentru ultima șansă va fi mâine”, a spus Mihai Petre, notează a1.ro.

Numărul pietrelor prețioase adunate până acum în competiție sunt cele care au decis soarta echipelor, lucru care i-a emoționat pe toți participanții de la Antena 1.

„Aveam mari emoții, în mintea mea simțeam că am ajuns primii, dar nu știam ce s-a întâmplat pe parcurs. Voiam să aflu cât mai repede, nu mai suportam. E momentul decisiv”, a declarat Emi de la Noaptea Târziu.

ADVERTISEMENT