Life

Când are loc finala de la Insula Iubirii, sezon 7. Ce s-a întâmplat în ultima ediție

Când se difuzează ultimul episod din Insula Iubirii, sezon 7. Cele mai recente evenimente din emisiunea de la Antena 1.
23.08.2023 | 15:22
Cand are loc finala de la Insula Iubirii sezon 7 Ce sa intamplat in ultima editie
Când se difuzează ultimul episod din Insula Iubirii, sezon 7. Cele mai recente evenimente din emisiune. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Când are loc finala de la Insula Iubirii, sezon 7. Ce s-a întâmplat în ultima ediție între cuplurile care au venit să-și testeze relația de cuplu și ispite. Moderatorul Radu Vâlcan a anunțat cine părăsește Thailanda.

Când se difuzează ultimul episod din Insula Iubirii, sezon 7. Cele mai recente evenimente din emisiune

Când se difuzează ultimul episod din Insula Iubirii, sezon 7, reality show-ul îndrăgit de foarte mulți români. Emisiunea de la Antena 1 le-a făcut o mare surpriză fanilor care au vizionat show-ul trei zile consecutive.

ADVERTISEMENT

Momentele plăcute nu se opresc aici pentru că cei din fața micilor ecrane vor mai putea urmări ce se întâmplă cu concurenții și săptămâna aceasta, înainte de ultimul act. Concret, participanții pot fi văzuți vineri (25 august), de la ora 20:30, şi sâmbătă (26 august), de la 20:00.

Ultimul episod se difuzează duminică, 27 august 2023, începând cu ora 20:00, când oamenii vor putea afla ultimele decizii ale celor care au venit să vadă dacă legăturile amoroase sunt bazate pe încredere și sinceritate.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, pentru că se apropie cu pași repezi marea finală, producătorii au anunțat deja că cei interesați se pot înscrie la casting. Anunțul a fost publicat inclusiv de prezentatorul Radu Vâlcan, în social media.

Insula Iubirii, descrierea ultimului episod

Insula Iubirii este un reality show care îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură și nu este de mirare că cele mai recente evenimente din emisiune sunt unele uimitoare. Gazda a transmis că unele ispite sunt nevoite să părăsească Thailanda.

ADVERTISEMENT

În ediția 19 concurentele au ales o ispită pentru a merge la un dream date, având așadar ultima întâlnire. Aceasta a durat 24 de ore, Ahmad Daas fiind cel care nu a ales nicio fată, motiv pentru care a ieșit din concurs.

Ispita masculină a primit o îmbrățișare călduroasă din partea Emei Oprișan care i-a transmis că îl așteaptă la Ploiești. În plus, frumoasa brunetă i-a adus și câteva laude, fără să se sfiască de ceilalți participanți.

ADVERTISEMENT

„Ne vedem la Ploiești, mă bucur că te-am cunoscut. Ești un om minunat!”, a spus Ema Oprișan de la Insula Iubirii, sezon 7, conform spynews.ro. Tânăra formează un cuplu cu Răzvan Kovacs.

„Ceea ce vreau să zic așa, la sfârșit, ultimele cuvintele…Dacă cineva e supărat pe mine îi cer iertare. Mi-a plăcut de toți, a fost minunat, a fost mișto. De aici nu ieși degeaba, ai ce să înveți”, a completat Ahmad Daas.

ADVERTISEMENT