Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Când revine Deac! Vestea momentului la CFR Cluj

CFR Cluj a avut o campanie de transferuri interesantă în această vară, reușind să vândă mai mulți jucători pentru care clujenii au încasat milioane de euro.
24.07.2023 | 23:20
Cand revine Deac Vestea momentului la CFR Cluj
Când revine Deac! Vestea momentului înainte de FCSB - CFR
ADVERTISEMENT

Mai mult, cei de la CFR au adus câțiva jucători cu nume și meciuri în campionatele mari din Europa, iar vestea bună ar fi că a revenit Ciprian Deac, sufletul echipei. Președintele celor de la CFR, Cristian Balaj, a mărturisit că Ciprian Deac se antrenează normal și nu a jucat la Arad pentru că era terenul prost.

Când revine Deac! Vestea momentului înainte de FCSB – CFR

”Deac se antrenează cot la cot, a fost și la Arad, probabil Mandorlini l-a protejat pentru că terenul a fost execrabil din cauza vremii nefavorabile. A fost o ploaie și multe porțiuni pe terenul de joc care au împiedicat controlul balonului. Din dorința de a-l proteja nu l-a introdus. Cel mai bun antrenament este meciul oficial, Din moment ce face antrenamente cot la cot cu colegii, antrenorul decide dacă va juca cu Adana, pentru că nu are meciuri în picioare. Clar Deac are nevoie de sprijinul nostru”, a explicat Balaj.

ADVERTISEMENT

Întrebat de Horia Ivanovici dacă Ciprian Deac mai are loc în sistemul lui Mandrolini, Cristi Balaj a replicat: ”Bineînțeles că are Deac loc”. ”Jucătorii de valoare își găsesc singuri lot în echipă. De ce au pierdut anul trecut, că nu a mai fost Deac, nu doar în teren ci și în vestiar”, a remarcat Vivi Răchită, jucător aflat în studioul FANATIK SUPERLIGA.

Președintele celor de la CFR a recunoscut că clubul din Gruia a încasat milioane bune de euro în conturi după ce s-a despărțit de câțiva jucători în această vară, însă nu a vorbit despre aceste cifre la modul concret. Cu toate acestea, Balaj a promis că va fi prezentat un bilanț de final de an, pentru ca fanii să tragă concluziile.

ADVERTISEMENT

”Sunt contracte, clauze. Va fi publicat bilanțul, vom prezenta cifrele la finalul anului, vom compara cu cele din anii precedenți, mai mult decât atât vom compara și echipa. În acest moment Mandorlini are soluții și concurența e mare la club, există o atmosferă foarte bună, colegialitate la cel mai înalt nivel, respect față de antrenor. Dacă o să ne uităm la numele jucătorilor de la CFR Cluj, veți vedea că există soluții cum probabil Dan Petrescu nu le-a avut. A revenit Deac, revine Betancor, dar trebui să avem răbdare, sunt convins că va demonstra”, a completat Cristian Balaj.

”Aveți echipă mai bună ca anul trecut, decât avea Dan Petrescu. Au venit milioane la buget”, a fost și concluzia lui Horia Ivanovici. Între timp, la Cluj-Napoca a ajuns vedeta Konoplyanka, fotbalist care făcea senzație în trecut în tricoul lui Schalke 04 sau FC Sevilla. Informația a fost confirmată chiar de către patronul Ioan Varga.

ADVERTISEMENT

”Ne-am înțeles cu Konoplyanka. Duminică ajunge la Cluj pentru a semna și contractul. E un jucător valoros, nu trebuie să mai spun eu că are un CV impresionant. Un jucător care știe mult fotbal și care va ajuta echipa”, a precizat Ioan Varga pentru Digi Sport. Interesant, fotbalistul ucrainean s-a zbătut în mediocritate în ultima perioadă, astfel că există semne de întrebare de ce ar fi venit la Cluj.

”Păi măi Horia, dacă era bun îi dădeau drumul ăia? Au mai luat ei pe unul așa, pe Baptista ăla”, s-a amuzat Gigi Becali. Ce-i drept, Yevgen Konoplyanka a fost dorit în acest moment de o echipă din Malaezia și o formație nou promovată din Polonia, pe lângă CFR Cluj, o altă situație care ar putea ridica mari semne de întrebare referitoare la acest transfer. De altfel, ultimii ani par destul de complicați pentru jucător, din punct de vedere al statisticilor.

ADVERTISEMENT

Asta, pentru că a evoluat în perioada 2020-2022 doar 46 de meciuri pentru Șahtior, fără a se face remarcat. Nici ultima sa aventură nu a fost ieșită din comun, reușind să strângă 38 de meciuri în două sezoane pentru Crakovia, echipă pentru care a reușit 2 goluri și 2 pase de gol.

FANATIK SUPERLIGA e pe www.fanatik.ro în direct și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri de la ora 10:30. Pentru cei care din diverse motive nu au putut să vadă emisiunea, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina oficială de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Când revine Deac? Anunțul momentului

ADVERTISEMENT