Life

Când se deschide, de fapt, Târgul de Crăciun din București. Programul complet și principalele atracții

Când se deschide Târgul de Crăciun din București în 2023 și care sunt principalele atracții de anul acesta. Programul complet.
02.11.2023 | 09:42
Cand se deschide de fapt Targul de Craciun din Bucuresti Programul complet si principalele atractii
Când se deschide Târgul de Crăciun din București. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Chiar dacă temperaturile înregistrate recent prevestesc, mai degrabă, finalul primăverii, doar foarte puțin timp a mai rămas până când în București se va deschide Târgul de Crăciun.

Când se deschide Târgul de Crăciun din București

Până la Crăciun mai sunt aproximativ două luni, iar termometrele ar putea păcăli pe oricine că abia ne aflăm la finalul primăverii, însă organizatorii se pregătesc temeinic pentru deschiderea târgurilor.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt printre cele mai așteptate de către români, căci aduc un strop din magia sărbătorilor și reprezintă un motiv de bucurie atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Târgul de Crăciun din București este an de an unul dintre cele mai apreciate, iar în 2023 vor exista două astfel de atracții, n Piața Constituției și în Parcul Drumul Taberei, din sectorul 6.

ADVERTISEMENT

Primăria Capitalei a transmis un comunicat prin care a anunțat că Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București organizează între 30 noiembrie și 26 decembrie 2023 Târgul de Crăciun, ediția 2023.

Astfel că doar puțin timp a mai rămas până când Capitala va „îmbrăca” haine de iarnă. Iar atracțiile sunt, la rândul lor, numeroase. Comercianții se pot înscrie pentru a-și vinde produsele, fie ele alimentare sau nealimentare.

ADVERTISEMENT

Care sunt principalele atracții

În târg vor fi amplasate 75 de căsuțe, iluminate și decorate astfel încât să pară desprinse din poveștile cu Moș Crăciun. Totodată, vor fi activități dedicate copiilor, tinerilor, dar și familiilor.

Va mai exista și o scenă destinată concertelor și spectacolelor, o roată panoramică și un carusel. De asemenea, nu va lipsi nici casa Moșului și căsuța poștală a spiridușilor, care îi vor încânat pe cei mici.

ADVERTISEMENT

Cât despre Târgul de Crăciun din Parcul Taberei din București, anul trecut acesta a avut un succes colosal, astfel că organizatorii au decis să continue și în 2023. Astfel, locul va lua forma unui orășel de poveste, în care se găsesc, bineînțeles, tot felul de personaje. Totodată. va exista și un patinoar, scrie spynews.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: