Life

Când va ajunge în țară sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner. În ce zi va fi înmormântată

Când va fi în România coșciugul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner. Ziua în care va fi condusă pe ultimul drum artista.
27.11.2023 | 22:19
Cand va ajunge in tara sicriul cu trupul neinsufletit al Ronei Hartner In ce zi va fi inmormantata
Când va fi în România coșciugul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner. Ziua în care va fi condusă pe ultimul drum. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Când va ajunge în țară sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner. În ce zi va fi înmormântată cântăreața și actrița care a încetat din viață la numai 50 de ani, într-un spital din Franța, din cauza cancerului.

Când va fi în România coșciugul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner. Ziua în care va fi condusă pe ultimul drum

Când va fi în România coșciugul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner. Ziua în care va fi condusă pe ultimul drum regretata artistă care a lăsat un gol imens în sufletele celor care au iubit-o și au apreciat-o de-a lungul carierei sale.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile sora mai mare a vedetei anunța că fanii își vor putea lua rămas bun cât mai curând. Sicriul a plecat deja din Toulon, Franța, și urmează să ajungă în cursul zilei de miercuri, 29 noiembrie.

Acesta va fi depus la capela din Cimitirul Bellu Catolic din București timp de două zile, adică până vineri, 1 decembrie, la ora 12:00. Rinda Hartner a transmis că tot atunci regretata artistă va fi condusă pe ultimul drum „să se odihnească alături de strămoșii noștri”.

ADVERTISEMENT

„Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei va fi adus miercuri seară, în România, cu un avion. Apoi, va fi depus la capela Cimitirului Bellu Catolic, din București, unde joi i se poate aduce omagiu.

Vineri, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, la ora 12:00, va avea loc slujba de înmormântare”, au declarat persoane apropiate regretatei Rona Hartner pentru publicația playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner, omagiată în Franța

Rona Hartner a fost omagiată zilele acestea și în Franța, acolo unde a locuit o mare parte din viață și unde și-a făcut un nume în industria muzicală și în cinematografie. Toți cei care au cunoscut-o pe vedeta din filmul Gadjo dilo au fost prezenți la catedrala din Toulon.

Acolo a avut loc o pomenire realizată de familia sa, de unde nu au lipsit prieteni și artiști din Franța. Chiar și primul soț al regretatei actrițe, Rocco Sedano, și-a exprimat dorința de a lua parte la înmormântarea din România.

ADVERTISEMENT

Dansatorul argentinian și Rona Hartner au divorțat la numai 6 luni de la cununia civilă și la scurtă vreme de la nașterea fiicei lor, Rita Sumalya. Adolescenta de 15 ani nu traversează o perioadă tocmai bună după moartea mamei sale și este vulnerabilă.

„Sumayla și-a pierdut reperul. Mama ei era totul pentru ea pentru că Rona a făcut tot ce a făcut pentru fata ei. Acum noi o să stăm cu ea, vrem să o acompaniem în perioada asta dificilă, mai ales după ce o să se termine și o să fie și înmormântarea.

Nimeni nu o va putea înlocui pe mama ei. Vom face tot ce putem să îi alinăm suferința și pierderea mamei. Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea.

E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii. Noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, a declarat Rinda, sora Ronei Hartner, în urmă cu câteva zile, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT