Life

Ce a spus Carmen Harra după ce Rona Hartner a murit: „Codurile vieții joacă un rol esențial”

Dezvăluirile făcute de Carmen Harra după ce Rona Hartner a murit. Clarvăzătoarea a vorbit despre codul vieții pe care îl avea artista.
25.11.2023 | 17:29
Ce a spus Carmen Harra dupa ce Rona Hartner a murit Codurile vietii joaca un rol esential
Dezvăluirile făcute de Carmen Harra după ce Rona Hartner a murit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Harra a făcut dezvăluiri despre codul vieții pe care îl avea Rona Hartner. Cifra 5 îi era predestinată și făcea parte și din dimensiunea morții. Care este notivul pentru care artista s-a stins prematur din viață.

Carmen Harra, dezvăluiri după moartea Ronei Hartner

Răpusă de cancer, Rona Hartner s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2023, în Franța- acolo unde artista se stabilise de ani buni. În timp ce familia și apropiații se pregătesc de înmormântare, Carmen Harra a făcut dezvăluiri incredibile.

ADVERTISEMENT

Clarvăzătoarea a vorbit despre codurile vieții și ce  importanță deosebită au acestea pentru o persoană. Vorbind despre codul vieții pe care l-a avut artista, acesteia i-a fost predestinată cifra 5, a morții.

Ea este în afara celor patru creații fizice care există și, astfel, Rona Hartner nu ar fi putut avea o viață lungă. Însă, Carmen Harra a menționat ca artista va avea cu adevărat un drum lin, fiind protejată de Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Cântăreața era credincioasă și întotdeauna îi mulțimea lui Dumnezeu și avea încredere. În cele două dăți în care s-a vindecat de cancer, spune că rugăciunea a jucat un rol esențial în salvarea sa.

„Rona Hartner, o femeie splendidă, minunată, actriță, cântăreață, un om talentat, un om remarcabil născută în martie 9, 1973. Codul ei de viață este cifra cinci. Trece în neființă într-o zi de 23, care este cifra cinci, noiembrie 2023, care este tot cinci. Iată că cifra cinci, codul ei divin se reflectă în existența ei, în cabala antică, cifra cinci este dimensiunea morții, dimensiunea dincolo de cele patru creații fizice.

ADVERTISEMENT

Ea era un om foarte credincios, așa că drumul ei spre lumea invizibilă va fi un drum protejat de Dumnezeu și toți ne vom aminti de ea cu mare drag. O ființă splendidă, minunată, dar iată cum codurile vieții joacă un rol esențial”, a spus Carmen Harra pe TikTok, conform spynews.ro. 

Ce lipsea din codul artistei

Carmen Harra a mărturisit că a vorbit cu Rona Hartner despre codul său în urmă cu mai mulți ani. Atunci, clarvăzătoarea i-a explicat că lipsa cifrei 8 din codul său o va împiedica să ai o viață longevivă.

ADVERTISEMENT

„Îmi amintesc cum, acum 14 ani, am încercat să-i vorbesc despre codificarea ei cu cifra cinci și că nu are niciun 8 în codul ei, care să-i fi dat longevitate. Iată cât de interesante sunt codurile lui Pitagora și cât de interesante sunt sincronicitățile în viețile noastre”, a explicat clarvăzătoarea.

ADVERTISEMENT
Tags: