Life

Visul pe care Rona Hartner nu a mai apucat să-l îndeplinească. Trăistariu: „Le-aș sugera celor din familie să încerce să facă asta”

Dorința pe care Rona Hartner nu a mai apucat să și-o îndeplinească. Mihai Trăistariu a sfătuit familia să-i îndeplinească visul artistei.
26.11.2023 | 18:22
Visul pe care Rona Hartner nu a mai apucat sal indeplineasca Traistariu Leas sugera celor din familie sa incerce sa faca asta
Visul pe care Rona Hartner nu a mai apucat să și-l îndeplinească. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a dezvăluit ce vis nu a mai apucat Rona Hartner să își îndeplinească. Artistul a sugerat familiei artistei să ducă la bun sfârșit proiectul artistei care a decedat la numai 50 de ani, răpusă de cancer.

Ce vis nu a mai apucat Rona Hartner să-și îndeplinească

Rona Hartner s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani. Artista învinsese cancerul în 2019, dar anul acesta boala a recidivat cu metastaze la plămâni și la creier și, deși credea că s-a vindecat, în urmă cu o lună starea sa s-a înrăutățit.

ADVERTISEMENT

Aceasta avea planuri mari, atât în plan sentimental, cât și profesional. Artista visa să-și lanseze anul viitor albumul muzical Eternitate, dar nu a mai apucat să ducă proiectul la final.

Acum, Mihai Trăistariu, cu care Rona Hartner ar fi trebuit să cânte în luna august la Festivalul de la Mamaia, i-a sfătuit pe apropiații artistei să adune piesele acesteia și să-i îndeplinească, totuși, visul.

ADVERTISEMENT

„Știu că voia să își facă un album și era în lucru, dar nu cred că a mai apucat să-l lanseze. Uite că totuși ar trebui să-l lanseze cineva. Chiar le-aș sugera celor din familie să încerce să facă asta, mai ales că are un titlul atât de îngeresc așa cumva.

Să rămână ea în eternitate măcar cu un album de muzică. Ea era mai mult actriță. Dar ea a și cântat mult. Eu m-am întâlnit cu ea în emisiuni sau în concerte, spectacole și ea cânta. Este păcat dacă începuse acest album.

ADVERTISEMENT

Chiar și cu câte piese sunt sau să-i mai culeagă familia melodii din emisiuni. Pentru că ea a fost în multe emisiuni TV și cânta live cu taraful. Să-i culeagă acele bucățele de melodii live și cu câte avea în studio să le adune 10 piese și să-i facă acest album”, a declarat Mihai Trăistariu pentru wowbiz.ro. 

Artista nu a mai ajuns să cânte la Festivalul de la Mamaia

Cât despre Festivalul de la Mamaia, Mihai Trăistariu a dezvăluit că ideea colaborării cu Rona Hartner a venit încă din luna mai și chiar au început să pregătească piesa. Însă, cel mai probabil din cauza bolii, artista nu a mai putut participa.

ADVERTISEMENT

„Ne-au spus că vom cânta și încă o piesă, în duet între noi. Era și Rona în schemă și mi-au zis, ‘uite vrei să cânți cu Rona melodia De-ar fi să vii din repertoriul Mihaelei Runceanu?!’.

Mihaela Runceanu este decedată și atunci am ales-o noi pe Rona Hartner. Dar uite că nu a mai putut să vină. Probabil că deja în luna august era în tratamente pentru cancer. Nu știu. Pur și simplu nu s-a mai întâmplat. Dar noi din luna mai începusem să pregătim De-ar fi să vii”, a mai spus Mihai Trăistariu.

ADVERTISEMENT