News

Candidat PNL, implicat într-un accident auto. A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șanț. ”Autoturismul a fost verificat nu cu mult timp în urmă”

Călin Petru Marian, candidat PNL la șefia CJ Hunedoara, a fost implicat într-un accident auto. Mașina fusese verificată recent pentru că urma să fie folosită în campanie
13.04.2024 | 09:54
Candidat PNL implicat intrun accident auto A pierdut controlul masinii si a ajuns in sant Autoturismul a fost verificat nu cu mult timp in urma
Călin Petru Marian spune că mașina fusese verificată recent Sursa foto: Facebook, Servus Hunedoara / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Călin Petru Marian a fost, până în urmă cu câteva zile, prefect al județului Hunedoara. Acesta a fost eliberat din funcție după ce a demisionat pentru a putea candida la președinția Consiliului Județean.

Candidat PNL, rănit într-un accident auto

Accidentul s-a produs duminică, în zona localității Ciopeia, din judeţul Hunedoara. Fostul prefect era singur în mașină în momentul în care a pierdut controlul volanului și a ajuns în șanț.

ADVERTISEMENT

”Astăzi (duminică n.r.), în jurul orei 18:25, un bărbat de 52 ani, din comuna Baia de Criș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, pe raza localității Ciopeia, a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Bărbatul, care se afla singur în mașină, a fost testat cu aparatul etilotest  și drugtest, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Câteva ore mai târziu, fostul prefect a publicat o postare pe o rețea de socializare în care spune că este bine. Acesta se declară totuși contrariat de producerea accidentului spunând că mașina a fost verificată de curând.

”Dragi prieteni, sunt bine! Nu am pățit nimic în urma accidentului în care am fost implicat.

Este posibil să fi avut o problemă la sistemul de direcție, pentru că deși nu aveam viteză, nu am mai putut controla mașina.

ADVERTISEMENT

Situația a fost cel puțin ciudată, pentru că autoturismul a fost verificat nu cu mult timp în urmă, mai ales că știam că voi avea drumuri multe și lungi de făcut în întregul județ, pentru a mă întâlni cu cât mai mulți dintre cetăţenii județului Hunedoara.

Mai multe amănunte vă voi putea oferi însă după ce se va termina expertiza tehnică a autoturismului, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt teafăr și nevătămat!

ADVERTISEMENT

Precizez că la locul accidentului am chemat și poliția, care m-a testat atât pentru alcool, cât și pentru droguri, ambele rezultate fiind negative.

Vă mulțumesc dragi prieteni, pentru mulțimea de mesaje pe care mi le-ați trimis și vă asigur de întreaga mea considerație!

Deocamdată aceasta este singura declarație pe care o pot face publică referitor la acest incident. Vă mulțumesc! Continuăm împreună!”, a scris Călin Petru Marian pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT