News

Doi tineri din România, decedați într-un grav accident în Italia. Imagini cumplite pe șosea

Doi tineri din România, o fată și un băiat, au murit într-un grav accident în Italia. Au fost imagini de groază pe șosea, noaptea trecută.
12.04.2024 | 14:26
Doi tineri din Romania decedati intrun grav accident in Italia Imagini cumplite pe sosea
Accident cumplit în Italia, cu doi tineri români morți. Mașina lor, impact devastator într-un tunel. Sursa foto: ilpescara.it / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi tineri din România, o fată de 33 de ani și un băiat de 23 de ani, și-au pierdut viața în noaptea de joi spre vineri, în Italia. Mașina în care se aflau s-a izbit cu putere de peretele unui tunel.

Accident cumplit în Italia, cu doi tineri români morți. Mașina lor, impact devastator într-un tunel

Din informațiile oferite de jurnaliștii italieni, acest dramatic eveniment rutier a avut loc noaptea trecută. Conaționalii noștri au murit pe loc. Maşina în care se aflau, un autoturism marca Alfa Romeo, s-a izbit de zidul tunelului “I Pianacci”.

ADVERTISEMENT

Tragedia s-a produs pe şoseaua de centură din Montesilvano, o localitate aflată în orașul Pescara din regiunea Abruzzo. De la fața locului vin imagini de-a dreptul cumplite.

Mașina românilor a intrat cu viteză în peretele lateral al tunelului. Accidentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 3 dimineața. Înainte de a lovi zidul, maşina românilor ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, scrie publicația Il Pescara.

ADVERTISEMENT

Sursa citată oferă și date despre victime. Astfel, se pare că băiat de 23 de ani este rezident în Pescara, iar fata de 33 de ani vine din Montesilvano. Zeci de minute, pompierii comandamentului provincial din Pescara s-au chinuit să extragă trupurile fără viață din fiarele mașinii.

În urma acestei tragedii, polițiștii rutieri au efectuat toate cercetările la fața locul şi continuă ancheta, pentru a stabili dinamica şi circumstanțele exacte ale accidentului.

ADVERTISEMENT

După accident, pentru a permite salvatorilor să lucreze, porțiunea afectată de accident a rămas închisă circulației. Tunel a rămas închis traficului timp de câteva ore.

Un alt român, decedat în Italia la explozia unei hidrocentrale

Tot în această săptămână, 7 persoane au murit în explozia de la o centrală hidroelectrică din nordul Italiei. Miercuri, Ministerul de Externe de la București a informat că autorităţile italiene au confirmat decesul unui cetăţean român în urma exploziei.

ADVERTISEMENT

Conaționalul nostru mort în explozia din Italia, marți, se numea Petronel Pavel Tănase. Avea doar 35 de ani și o familia frumoasă. A lăsat în urmă doi copii gemeni.

ADVERTISEMENT