Life

Cântăreața Maria Constantin, într-o fotografie rușinoasă. Fanii au taxat-o: „Îți iese talentul”

22.07.2020 | 12:04
Cantareata Maria Constantin intro fotografie rusinoasa Fanii au taxato Iti iese talentul
Maria Constantin, dezvăluiri cutremurătoare despre scandalul cu Marcel Toader. A vrut să-și ia viața. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Constantin se află pe litoral, unde susține concerte, dar se și distrează. Atunci când are liber de la muncă, vedeta se bronzează la plajă, unde pozează în ipostaze incitante.

Artista apare într-un costum de baie minuscul, cu vedere la părțile intime.

De precizat este că fanii s-au alertat imediat la imaginea postată de cântăreață pe rețeaua de socializare, unde au critica-o pentru apariția sa.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin, într-un costum de baie buclucaș

Fosta soție a lui Marcel Toader a renunțat la costumul popular pentru câteva ore în favoarea costumului de baie negru, cu vedere la toate dedesubturile. Fanii au taxat-o pentru apariția sa, căci lenjeria mult prea mică și strânsă pe corp a lăsat la vedere și părți intime pe care ar fi trebuit să le țină ascunse.

Maria Constantin și-a supărat fanii cu imaginea postată pe Instagram
Maria Constantin și-a supărat fanii cu imaginea postată pe Instagram

Cu toate astea, vedeta a postat fotografia cu pricina chiar și pe Instagram, spre nemulțumirea admiratorilor săi. Maria Constantin este urmărită de aproape 100 de oameni pe internet, iar acolo postează zi și noapte imagini cu ea din timpul activităților sale, fie că vorbim de cele profesionale, fie că vorbim de vacanțele la munte sau la mare.

ADVERTISEMENT

Cunoscută pentru muzica ei

Maria Constantin (34 de ani) a cântat în „Ansamblul Doina Gorjului”, alături de tatăl ei, Ilie Constantin și fratele acestuia. Ea și-a cunscut primul soț, pe Ciprian Vasile Tapota, tot prin intermediul muzicii, iar cei doi s-au căsătorit în 2007, iar din rodul iubirii lor s-a născut primul copil al cuplului, băiețelul  Codrin Tapota. Până la urmă, Maria Constantin și soțul ei au divorțat, iar băiatul a rămas în custodia tatălui.

Apoi, artista s-a căsătorit cu Marcel Toader în 2015, însă au divorțat doi ani mai târziu. Înainte să-l cunoască pe cel de-al doilea soț, în 2014, Maria Constantin a participat la emisiunea Vocea României, unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga, fiind numită și Marilyn Monroe de România.

ADVERTISEMENT