Life

Cântăreț celebru, acuzat de viol și abuzuri crunte: “Agresor domestic în serie”

Un celebru cântăreț a fost acuzat de viol și abuzuri crunte. Victima spune despre el că este un ”agresor domestic în serie”. Cum se apără artistul?
17.11.2023 | 16:01
Cantaret celebru acuzat de viol si abuzuri crunte Agresor domestic in serie
Cine îl acuză pe cântăreț de viol și abuz. Sursa foto: New York Times
ADVERTISEMENT

Scandal în lumea artistică de peste Ocean. Faimosul rapper și producător muzical Sean ”Diddy” Combs (54 ani), cunoscut și ca Puff Daddy, este acuzat de viol, abuz și trafic sexual, de către fosta lui parteneră de viață, cântăreața Cassie Ventura.

Puff Daddy, acuzat de viol și abuzuri crunte de către fosta lui iubită, Cassie Ventura

Cassie Ventura i-a intentat proces lui Puff Daddy, susținând că ani de-a rândul a fost victima violului și a abuzurilor rapperului. De asemenea, artista a menționat în plângerea sa și că fostul iubit a manipulat-o prin intimidare, droguri, alcool, aducând-o la stadiul dedependențe periculoase care i-au controlat viața”.

ADVERTISEMENT
cassie ventura si puff daddy
Cassie Ventura si Puff Daddy au fost împreună 10 ani. Sursa foto: New York Times

 

Cassie Ventura precizează că a fost victima lui Puff Daddy de pe când ea avea 19 ani, la începutul relației, și până în ziua despărțirii, care s-a produs în 2018. Totodată, în documentele depuse, cântăreața a scris și că este decisă să-și spună povestea pentru a încuraja și alte femeie să plece din relațiile unde nu sunt fericite.

”După ani de tăcere şi întuneric, sunt, în sfârşit, pregătită să îmi spun povestea. Sunt pregătită să vorbesc în numele meu și în beneficiul altor femei care se confruntă cu violență și abuz în relațiile lor”, a transmis Cassie Ventura într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Un ”agresor domestic în serie” și care a lăsat-o cu răni vizibile și sângerări regulate îl descrie Cassie Ventura pe Puff Daddy. ”O bătea și o lovea în mod regulat pe Ventura, lăsând-o cu ochii negri, vânătăi și sânge”, mai apare în plângere.

Cum reacționează Sean Combs după acuzațiile primite

De cealaltă parte, Sean Combs nu a stat indiferent. Prin vocea avocatului său el respinge cu fermitate acuzațiile aduse. Benjamin Brafman, avocatul rapperului, a catalogat acuzațiile lui Cassie drept ”ofensatoare și scandaloase”.  Mai mult, el susține că Ventura l-a amenințat cu publicarea unei cărți dăunătoare pentru Puff Daddy, dacă nu-i va da 30 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

”A spus că merge să scrie o carte despre relația cu Dia și să provoace daune. Ventura hotărăște acum să se ducă la tribunal cu minciuni fără temei și șocante. Și-a propus să strice reputația lui Combs și să scoată bani”, a spus pentru BBC, Benjamin Brafman.

Nici avocatul lui Cassie nu a stat cu mâinile în sân după respingerea acuzațiilor. Doug Wigdor spune că artista nu a procedat deloc așa cum afirmă fostul ei partener și că, dimpotrivă, el  i-ar fi propus o ofertă de opt cifre pentru a o reduce la tăcere.

ADVERTISEMENT

Ventura, atunci când i s-ar fi propus să tacă în schimbul unei remunerații mari, ar fi refuzat și a mai spus că fapta se încadrează la ”șantaj flagrant”. Toate acestea, după ce Cassie Ventura și Puff Daddy au stat împreună 10 ani, fiind unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood.

ADVERTISEMENT