Life

“Voi lupta pentru țara mea!” Cântăreț cunoscut din Ucraina, cu arma în mână pe străzi. S-a înregistrat cântând o melodie patriotică

Un cântăreț cunoscut din Ucraina, Andrei Klivniuk, s-a filmat cântând o melodie patriotică pe străzi, în plin război cu Rusia, cu arma în mână. Artistul este pregătit să lupte pentru țara lui.
28.02.2022 | 09:10
Voi lupta pentru tara mea Cantaret cunoscut din Ucraina cu arma in mana pe strazi Sa inregistrat cantand o melodie patriotica
Un cântăreț cunoscut din Ucraina a fost filmat cântând un cântec patriotic pe străzi. Sursa foto: en.wikipedia.org/Twitter. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Klivniuk, un cântăreț din Ucraina și liderul formației BoomBox , a fost filmat în timp ce cânta pe străzi. În plin război între Rusia și Ucraina, cântărețul este îngrijorat, dar încearcă să-și susțină țara în această perioadă critică. Solistul a spus că va lupta pentru țara lui dacă va fi nevoie.

Un cântăreț cunoscut din Ucraina a fost filmat cântând un cântec patriotic pe străzi

Artistul a fost filmat interpretând o melodie patriotică pe stradă, intitulată “Oi u luzi chervona kalyna”.

ADVERTISEMENT

Andrei Klivniuk are de gând să lupte în războiul dintre Rusia și Ucraina și a făcut un gest de solidaritate pe străzile din Kiev. Solistul trupei ucrainene BoomBox a interpretat un cântec patriotic, iar gestul său a fost apreciat de compatrioți.

Joi dimineață, la puțin timp după ce Vladimir Putin a decis să invadeze Ucraina, Andrei Klivniuk și-a dus copiii la loc sigur, departe de Kiev. El a revenit în capitala Ucrainei pentru a lupta alături de semenii săi.

ADVERTISEMENT

“Îmi voi duce copiii la un loc sigur, la bunici. Și apoi mă voi întoarce să urmez instrucțiunile guvernului și, dacă va fi nevoie, îmi iau arma și voi lupta pentru țara mea.”, a declarat solistul pentru Euronews.

Artistul a mai spus că toți prietenii săi își lasă copiii în locuri sigure și se adună pentru a se alătura armatei în această luptă. 

ADVERTISEMENT

“O mică motivație de la liderul grupului BoomBox.”, au transmis Forțele Armate sin Ucraina pe pagina de Twitter, în dreptul clipului video.

Andrei Klivniuk apreciază sprijinul de care are parte și este gata să lupte în războiul cu țara vecină.

ADVERTISEMENT

“Ne-au bombardat. Dar ceea ce aud acum este sprijin complet de pretutindeni, de la toți cei care mă cunosc și îmi ascultă muzica.

(…) Muzicienii sunt pacifiști, dar acum nu e momentul să cântăm la chitară. E timpul să luăm puștile.”, a mai spus el.

Trupa BoomBox nu mai susține concerte în Rusia din 2014

Trupa BoomBox a fost formată în 2004 de către solistul Andrei Klivniuk și chitaristul Andriy “Fly” Samoylo. Formația a lansat primul album, “Melomania”, în anul 2005.

În general, formația cântă melodii în limba ucraineană, dar sunt și piese în rusă sau în engleză. Au susținut concerte în mai multe orașe din Ucraina, cum ar fi Liov, Odesa, Kovel sau Ujhorod, dar și în capitală, Kiev. Au avut și concerte în alte țări din Europa, dar și în SUA și Canada.

Formația BoomBox a încetat să mai susțină concerte în Rusia din 2014, atunci când a fost anexată peninsula Crimeea.

ADVERTISEMENT